PDA

Zobacz pełną wersję : Kilka pytań odnośnie VII gen w sedanie

Kubuniek
04-05-17, 10:22
Siema. Jestem użytkownikiem V gena i VI gena 5D. Mam możliwość zakupienia ładnego VII gena w sedanie. Brak korozji, środek zadbany i do tego instalacja gazowa Prins, lecz nie wiem w jakim ona wieku.
Civic z roku 2002. Z tego co mi sprzedawca mówił przez telefon to coś puka w zawieszeniu, ale nie interesował się co, bo ma już inny samochód. Cena tego egzemplarza to 6700 do negocjacji. Nie znalazłem tego auta na żadnej aukcji, więc nie jestem w stanie pokazać jak wygląda. Sprzedawca bardzo chętnie opowiadał o aucie. Na pewno przyjechało z Luksemburga.
Kładłem się, żeby zaglądnąć pod spód. Nie widziałem rdzy, nadkola ładne, progi od spodu zdrowe. To tak na pierwszy rzut oka.
Macie jakieś ewentualne sugestie? Bardzo mnie interesują opinie na temat tej instalacji gazowej Prins.

Inazuma-akai
04-05-17, 10:53
Cena strasznie niska w porównaniu z modelami na serwisach aukcyjnych. Ale w sumie ja swojego sedana VII 2002 też kupiłem za podobną kasę :)
Z moich obserwacji to proponuję zwrócić uwagę na przecieki w bagażniku. Może trafiłem na taki wybrakowany model ale miałem z tym trochę rzeźbienia i kłopotów, żeby to zatamować.
Jeżeli chodzi o mnie to nie mam na co narzekać tak szczerze mówiąc to nic więcej nie podpowiem.

Kubuniek
04-05-17, 21:34
No to tak. Pojazd ma najechane 240000km i od nowości jest na gazie. Chyba nie ma sobie czym głowy zawracać

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka