Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Akcja serwisowa - napełniacz poduszki

Rrajk
19-04-17, 13:55
Jakiś czas temu była akcja serwisowa odnośnie wymiany wadliwych ładunków poduszki powietrznej pasażera. Ktoś był może na tej akcji i wie jak wygląda ta wymiana? W sensie wymieniają cały panel po stronie pasażera czy jest możliwość wymiany samego ładunku i tak też robią? Pytanie o wymianę w sedanach bo hatch to tam deska jest raczej w całości, a nie podzielona jak w sedanie. :)

djasion
19-04-17, 13:57
Jakiś czas temu była akcja serwisowa odnośnie wymiany wadliwych ładunków poduszki powietrznej pasażera. Ktoś był może na tej akcji i wie jak wygląda ta wymiana? W sensie wymieniają cały panel po stronie pasażera czy jest możliwość wymiany samego ładunku i tak też robią? Pytanie o wymianę w sedanach bo hatch to tam deska jest raczej w całości, a nie podzielona jak w sedanie. :)

Wymieniają tylko ładunek (zarówno po stronie kierowcy jak i pasażera). U mnie zajęło około 2h. Trzeba zadzwonić do ASO celem sprowadzenia części i umówienia na usługę.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

zyga502
19-04-17, 15:39
dokładnie tak ,byłem wymiana ok 2 godz,koleś z pracy ma city z 2007 r i sytuacja identyczna

olej0070
19-04-17, 17:40
Potwierdzam. W Poznaniu w karliku taka sama procedura. Dzwoniłem żeby sprawdzić czy podlega pod akcje. W umówionym terminie dajesz auto na max 2 godziny i po temacie

Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka

raczas
19-04-17, 18:17
to samo w Toyocie :)
akcja dość szeroka i dotyczy wielu marek samochodów

Gajek
19-04-17, 20:11
A jak sprawdzić czy moje auto klasyfikuje się do akcji naprawczej ??

djasion
19-04-17, 20:21
Np. wpisać VIN tutaj
http://www.honda.pl/cars/owners/recalls-and-updates.html