Zobacz pełną wersję : Akcja serwisowa - napełniacz poduszki
Jakiś czas temu była akcja serwisowa odnośnie wymiany wadliwych ładunków poduszki powietrznej pasażera. Ktoś był może na tej akcji i wie jak wygląda ta wymiana? W sensie wymieniają cały panel po stronie pasażera czy jest możliwość wymiany samego ładunku i tak też robią? Pytanie o wymianę w sedanach bo hatch to tam deska jest raczej w całości, a nie podzielona jak w sedanie. :)
Jakiś czas temu była akcja serwisowa odnośnie wymiany wadliwych ładunków poduszki powietrznej pasażera. Ktoś był może na tej akcji i wie jak wygląda ta wymiana? W sensie wymieniają cały panel po stronie pasażera czy jest możliwość wymiany samego ładunku i tak też robią? Pytanie o wymianę w sedanach bo hatch to tam deska jest raczej w całości, a nie podzielona jak w sedanie. :)
Wymieniają tylko ładunek (zarówno po stronie kierowcy jak i pasażera). U mnie zajęło około 2h. Trzeba zadzwonić do ASO celem sprowadzenia części i umówienia na usługę.
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
dokładnie tak ,byłem wymiana ok 2 godz,koleś z pracy ma city z 2007 r i sytuacja identyczna
Potwierdzam. W Poznaniu w karliku taka sama procedura. Dzwoniłem żeby sprawdzić czy podlega pod akcje. W umówionym terminie dajesz auto na max 2 godziny i po temacie
Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
to samo w Toyocie :)
akcja dość szeroka i dotyczy wielu marek samochodów
A jak sprawdzić czy moje auto klasyfikuje się do akcji naprawczej ??
Np. wpisać VIN tutaj
http://www.honda.pl/cars/owners/recalls-and-updates.html