PDA

Zobacz pełną wersję : Łożysko tylnie do EP1 Sport

trucizna
28-03-17, 23:28
Szukam łożyska do EP1 Sport 2004 r. Ciężko jest znaleźć zamiennik. Z tego co wyczytałem na forum i w necie, do mojego modelu będzie pasować łożysko które po katalogu pasuje do silnika 2.0 i TypR. Zwykłe EP1 mają felge na 4 śruby a wersja Sport na 5. Moje pytanie, to czy ktoś z forumowiczów wymieniał łożysko w takim modelu i czy pasowało to o którym pisze?

Drugie pytanie, to jakiej firmy kupić zamiennik średniej klasy. Na tą chwilę, znalazłem tylko z firmy NTY, ale to chyba jakaś tania chińszczyzna. Prośba o info jakiej firmy zamienniki polecacie i gdzie ich ewentualnie szukać w necie.

trucizna
29-03-17, 11:48
Panowie, znalazlem jeszcze zamiennik firmy SNR. Mial ktos stycznosc?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

vtec[VIG]
30-03-17, 00:36
Snr to najtańsza MiCH Na którą oś zobacz intercars mają katalog online.

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

siara87
30-03-17, 00:56
Zakladalem piaste z ep3 do poliftowego sporta ep4, wszystko pasuje bez problemu, nie pamietam jakiej firmy byl to zamiennik

romekex
30-03-17, 22:50
jak na 5 srub to ci kazda z kazdego 7 gena podejdzie nawet z diesla w sporcie przekladalem przod i tyl z 4 na 5 otworow przod mam od sterama tyl od typera pasi wsio drugiego mam diesla sporta tez 5 srub wsio to samo jesli chodzi o piasty tyl przod ma inna ilosc frazow diesel 28 benzyna 26