Zobacz pełną wersję : Magnat edition 132
Jakieś opinie na temat tego głośnika? Kupiłem auto z całym zestawem Magnata przód + tył, żadnych wzmacniaczy, subów itd, ale od początku był problem z przednimi głośnikami bo trzeszczały, prawy okazał się ok, ale lewy kończy swój żywot. Jak są to w miarę dobre głośniki to poszukam jednej sztuki na przód, jak raczej nie nadają się do niczego to będę myślał nad zmianą zestawu.
Nie mam jakiś dużych wymagań obecnie, jedynie może w najbliższym czasie zastosuje jakieś filtry żeby odciążyć głośniki od niepotrzebnych częstotliwości ale to jak już będę miał wszystkie 4 sprawne ;)
Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka
Serio sądzisz, że para głośników, która jak była nowa, kosztowała nie więcej niż 119 złotych, a na wyprzedażach 85, jest tak dobra, że w ogóle warto o coś takiego pytać i to w osobnym wątku...?
Serio sądzisz, że para głośników, która jak była nowa, kosztowała nie więcej niż 119 złotych, a na wyprzedażach 85, jest tak dobra, że w ogóle warto o coś takiego pytać i to w osobnym wątku...?
Forum jest chyba po to żeby sobie pomagać a nie jak ty krytykować każdego w każdym temacie, to czy założę nowy temat czy nie, nie powinno robić ci różnicy, jak nie masz zamiaru pomagać to sobie daruj, wiem że to nie jest jakaś wysoka półka, ale padł mi tylko jeden głośnik i nie miałem okazji sprawdzić jak gra ten zestaw, dlatego pytam o opinie, nie mam teraz wolnego tysiaka żeby założyć już jakiś w miarę dobry zestaw bo mam ważniejsze wydatki niż car audio, dlatego pytam czy lepiej dokupić ten jeden głośnik czy szukać innego zestawu trochę lepszego w podobnej cenie i kto by coś polecił ewentualnie
Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka
Pomogłem. Nie ma sensu dotykać się do tych głośników. Ten "zestaw" nie gra, tylko cośtam sobie postukuje, tak samo jak każdy inny tej klasy. Jednej sztuki i tak nie dokupisz. Pomiędzy "zestawami" za stówkę, a takimi za tysiąc, jest bardzo dużo innych. Nie prosiłeś o polecenie jakichś innych.
Wątek od porad audio jest przyklejony wyżej. Twój problem nie jest ważniejszy niż setka innych równie skomplikowanych. Nie zadałeś żadnego konkretnego pytania poza "czy to gra". No gra. Nic więcej napisać się o takim głośniku nie da.