Zobacz pełną wersję : swap z d14a4 na .......... ???????
no wlasnie i na co.... :/ co najbardziej pasuje i jakim kosztem, oczywiscie na cos mocniejszego...
do ludzi telepiacych sie o opcje "szukaj" szukalem ale nie znalazlem odpowiedzi na moje ciekawe pytanie pozdrooooo
wszystko zalezy od tego ile $$$ masz do wydania.....teraz mozliwosci masz od d15 do h22
Wrzucaj jakies d16 najtaniej i najwiekszy przyrost mocy a poza tym bylo o tym poszukaj troche........
heh...tylko skad tu dobry motorek wziac :/....a co do kasy to jak to wyglada z ta d16 ?
jeszcze pytanko....na d16....ale jaki dokladniej model silniczka...bo chyba sie czyms roznia.....
widze ze nie szukałeś. tak wcale. albo szukałeś a nie czytałeś.
wiesz czytalem szukalem....ale nie kazdy ma czas jednak zeby wszyyyyyystko czytac a troooooooooche jednak na ten temat jest....wystarczylo napisac model :) a nie sie czepiac.....esh
MaTeUsZ_V212
28-08-08, 21:10
elartoro dobrze gadasz :D d16z6 albo d16z9.
swapa mozesz sobie zrobic na cokolwiek. kwestia fantazji i potrzeb.
milion razy bylo pisane ile co +/- kosztuje...
ile juz takich tematów było...
Panowie jeszcze pytanie.....czy skrzynia i reszta bedzie pasowac jak wymienie tylko sam silnik d14 na d16 ? zalezy mi na odpowiedzi gdyz mam okazje kupic
Skrzynia moze pasowac plug&play, a moze nie (zalezy ktory dokladnie D16 kupisz). Natomiast niewazne ktory kupisz to przelozenia beda dobrane raczej dennie.
no wlasnie.....czyli tak czy inaczej lipa bedzie ze skrzynia...czyli silnik plus skrzynia ? a reszta ? komp elektryka ? i jaka d16 najlepiej ? slyszalem ze d16y8 badz z9 :/ nie bardzo sie na tym mega znam....