Zobacz pełną wersję : tulejki
mam pytanie jaki symbol albo wymiar maja simerbloki od strony kola w wachaczu tylnym w cifie 5g?bylem dzisiaj w jc i powiedzieli mi ze musze znac wymiar :sad:
bartek3: chodzi Ci o tuleje wahacza?
Jak tak to ja własnie mam zamiar wymienic w tym tygodniu, ale jak bylem JC to podalem numer VIN i odrazu mi podali jaka to ma byc i cene ( chyba 56zł.). Ale może o cos innego Ci chodzi, nieznam sie zabardzo.
te tuleje po 56 juz kupilem wlasnie dzisiaj.chodzi mi o takie mniejsze.kurde bede chyba musial je wyciagnac i wziasc je pokazac.
tam są 3 rodzaje tuleji na tył, jak nie zapomne to podam wieczorem symbole JC bo mam je w schowku w aucie
wahacz jest z tyłu górny, oraz dolne (wzdłużny i poprzeczny)
rozumiem że chodzi o ten poprzeczny i o tulejke na łączeniu z wahaczem wzdłużnym
ale powiem ze JC to nie dosc ze ma gówniane te tuleje, to jeszcze nie potrafia czesto powiedziec jakie to maja byc, jak powiesz przez telefon to i tak zle dadza, a czasem jak juz dobrze dadza to i tak nie pasuja :D
Ja mialem problem z JC jak niepotrafili mi dobrac uszczelki pod dekiel pokrywy zaworow :)
Symbole tulei JC na tył:
ta NAJMNIEJSZA: CBH01016
ta ŚREDNIA (podobna to małej :P ) : 52622-SH3-010
ta NAJWIĘKSZA (z mocowaniami z boku): CBH01017
hyhy chyba jasno napisalem zwazywszy na to ze jest 2:30 w nocy :D !?! pozdro i milej nocki lub poranka jak kto woli :P
jesli chodzi o te tuleje gumowo metalowe to powinni ci znalesc w.k. a jak bedzie problem z wejsciem to troszeczke ci podszlifuja i bedzie ok bo ostnio u sibie wymieniałem te tuleje kosz takiej tuleji 55 zł i wymiana 60 zł od jednej
za 270 sprzedam komplet na tył POLIURETANOWY