Zobacz pełną wersję : Czy warto?
Witam ! Warto się tym zainteresować? Chciałbym sobie zabawkę do wariacji kupić kto wie może uda się z tego potem coś zrobić? Pozdro i czekam na opinię i wasze zdania :)
http://olx.pl/oferta/honda-civic-1995-1-5-16v-140-km-v-tec-coupejka-tanio-CID5-IDcRqyZ.html
Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka
Witam!
Może być szkut, kolor fajny, ale sądzę że za te pieniądze to tam wiele progów i podłogi nie ma pod tymi nakładkami plastikowymi. Widać że auto swoje już przeżyło :)
Ten układ dolotowy jest straszny, komentować to chyba nie trzeba, aha i ciekawe skąd nagle ze 101KM aż 140km się tam wzięło :) pewnie przez magiczny stożek..
Może sprzedający myśli że tyle jest seryjnie, albo próbuje potencjalnemu klientowi wkręcić głupoty co do mocy :)
Szczerze to wygląda mi to na auto które dostaje baty na zimnym silniku na starcie ze świateł :)
Jak masz blisko to zobacz co to jest :) przed ewentualnym podpisaniem umowy podjechać na stację diagnostyczną, chociaż wiadomo auto za takie pieniądze to może być w stanie nie za bardzo rewelacyjnym.
Mam blisko raptem 80km właśnie chce jechac obejrzeć i zobaczyć czy czasem minime nie ma hehe sprawdze dokładnie wszystko w poniedziałek dam znać i zrobię zdjęcia jakieś :)
Stożek, dyfuzor, v-tec... Rokuje.
Klasyczny tynkowóz uszczelniony pianką, nic z tego nie zrobisz. Jak skręca, hamuje i przyspiesza to sobie powariujesz. Negocjuj, skatuj i wyrzuć. Powodzenia :)
Mowisz?; D że aż taka tandeta będzie ?:D
Ps. Jak to mówią.. Kto nie ryzykuje szampana nie pije.. Hehe ^^ Zobaczymy co z tym fantem będzie dam znać Koledzy ^^
Stożek, dyfuzor, v-tec... Rokuje.
Klasyczny tynkowóz uszczelniony pianką, nic z tego nie zrobisz. Jak skręca, hamuje i przyspiesza to sobie powariujesz. Negocjuj, skatuj i wyrzuć. Powodzenia :)
Lepiej podsumować się nie dało :D Na pierwszy rzut oka widać że jest po przejściach blacharskich, poza tym cena mówi sama za siebie.
Spokojnie i tak tego nie kupie xD
Zbieram na EJ coupé ^^ VI gen polifta hehe :)
Skoro "i tak tego nie kupisz", to po kiego wała ten temat?
Chciałem zobaczyć wasze opinie na temat tego ogłoszenia po tych postach stwierdzilem że go nie wezme ale jutro go obejrze i dam znać :)
Ja bym się chyba bał toto na żywo oglądać, a już na pewno nie pojechałbym te 80km... Szkoda czasu i paliwa :)
Pociągiem Jade to raptem dycha hehe ^^
firstborne
11-01-16, 10:46
Jak ma to iść na żużel do lasu przy założeniu złamania w pół to czemu nie brać. Lepiej brać do tego szrot, czy auto w miarę dobrym stanie?
Oczywiste że szrot a może zrobić go do wrak ®ace?:D
z gaorszych szrotow ludzie robia forumowe perelki, jesli podloga i podluznce z tylu ok to tylko wstawiac progi, doprowadzic do oryginalu i jezdzic
firstborne
11-01-16, 11:38
z gaorszych szrotow ludzie robia forumowe perelki, jesli podloga i podluznce z tylu ok to tylko wstawiac progi, doprowadzic do oryginalu i jezdzic
A po cholerę, skoro auto w serii ma iść na wariacje? Temat jest już chyba wyczerpany i niepotrzebnie ciągnięty :)
Bo niekiedy kupisz auto za 1,5 tys co ma problemy blacharskie poszycia- dolozysz i bedziesz mial dobre auto-
a nie raz kupisz *perelke* z forum za duzy hajs gdzie i tak musisz robic nadkola progi, bo "kazda honda tam rdzewieje itd"...
Jesli ta coupe ma wiecej problemow niz poszycie- czyli podloga podloznice + silnik sie sypie to nie warto,
jak silnik ok, podloga Ok to za taka kase mozna sie zastanawiac i probowac ratowac.
Bo niekiedy kupisz auto za 1,5 tys co ma problemy blacharskie poszycia- dolozysz i bedziesz mial dobre auto-
a nie raz kupisz *perelke* z forum za duzy hajs gdzie i tak musisz robic nadkola progi, bo "kazda honda tam rdzewieje itd"...
Jesli ta coupe ma wiecej problemow niz poszycie- czyli podloga podloznice + silnik sie sypie to nie warto,
jak silnik ok, podloga Ok to za taka kase mozna sie zastanawiac i probowac ratowac.
Jestem tego samego zdania z kupno auto to loteria i sprzedawca nigdy Ci prawdy nie powie :)