Zobacz pełną wersję : auto gaśnie
mam problem z hanka d13b2 spada mi z obrotow świece zalewa paliwem mocno czuc jak sie nachyle i kopci z rury znajomy powiedzial ze na 99% jest to pompa paliwa slyszalem ze sa dosyc drogie czy pasuje od ineego modelu np.1.5 moze to cosik innego
z 1,5 napewno nie bo one maja pompe w baku paliwa. mozesz zobaczyć jeszcze między pompa a gaźnikiem jest zaworek ciśnieniowy moze on szwankuje...
Ja kiedyś wymieniałem w swoim poprzednim D13B2 pompę paliwa i wcale nie była taka droga. Nową powinienieś kupić za około 150zł, używaną za 50zł. Z tego co pamiętam jest to pompa mechaniczna, więc sporo tańsza...
Pytanie czy to bedzie pompa paliwa. Posiadam taka pompę tylko musiałbym poszukac. sprzedam za grosze ale to na PW.
pompa byla wporzo pojechalem na stacje zatankowalem do pelna przeciagnalem na maksa i usterka usunięta zapomnialem napisac że to dzialo się po tankowaniu także na stacji byle domieszka ropy ale dzięki za odpowiedzi pozdro