WojtekNDM
03-08-08, 12:04
Witam koledzy. Potrzebuje rady człowieka który już trochę ma pojęcia o hondach. Mam honde 4 generacji z silnikem D13B2. Kiedy ją kupowałem miała być małym ekonomicznym samochodem, okazało się jednak że jeździ jak szalona. Bez trudu piszczy na drugim biegu. Od 0 do 100 w 10 sekund. 1 bieg 60 km/h , 2 bieg 105 km/h , 3 bieg 150 km/h , 4 bieg 175 km/h , a na 5 jechałem 195 km/h. Moim zdaniem seryjny silnik by tak nie jeździł. Jak zrobie hamulce 10 sierpnia to nagram film i pokażę wam jak ona jeździ. A najciekwsze jest ot że przy takiej jeździe pali 7 góra 7,5 litra. Czy jest ktoś w stanie mi powiedzieć co jest przyczyną tego że ona tak jeździ?? Czekam na odpowiedź. Pozdrawiam :)
Wiem tylko jedno mam zrobiony dolot i filtr stożkowy JACKIEGO taki duży, że ledwo się tam mieści. I wydech od samoego silnika do samoego końca jest tylko rura nie ma ani katalizatora ani nic innego. Ani żadnego tlumika. A ten dźwięk :):) jak WRC.
Wiem tylko jedno mam zrobiony dolot i filtr stożkowy JACKIEGO taki duży, że ledwo się tam mieści. I wydech od samoego silnika do samoego końca jest tylko rura nie ma ani katalizatora ani nic innego. Ani żadnego tlumika. A ten dźwięk :):) jak WRC.