Zobacz pełną wersję : Dostająca sięwoda do środka V gen
Mam problem z moją Hondą , aktualnie stoi u lakiernika i po powrocie nie będę mógł poskładać wnętrza , bo leci mi do środka woda (cały dywan mokry ) , zlokalizowałem , ze leci z przodu z lewej strony (w okolicy pedałów) . Ktoś miał podobny problem ? Którędy to może lecieć ?
p.s. Dodam , że auto jest po swapie ale nie przypominam sobie żeby tam była jakaś zaślepka czy coś.
napisz dokładnie w którym miejscu, bo jak z przodu z lewej leci między pedałami a otwieraniem maski to najprawdopodobniej z rynienek z góry lub woda dostaje się przez antenę, tak było w moim przypadku.
Z tego co widziałem to nie przy otwieraniu maski tylko za pedałami jest taki jakby plastik i przy nim wszystko mokre ... on znajduje sie pod tą gąbka wygluszajaca (fabryczną) . Teraz nie mam jak zrobic foto , bo auto stoi u lakiernika ale w weekend tam będę to postaram się cyknąć fotkę .
Ja bym sprawdził miejsce łączenia blach ściany grodziowej/ fartucha wewnętrznego błotnika i słupka. Dosłownie w narożniku szyby pod podszybiem. Chusteczkowe miejsce, bo bez wycinania szyby nikt Ci tego nie pospawa jeżeli to faktycznie jest to miejsce.
Jezeli masz szyber to rurka odprowadzajaca wode moze byc zle przeprowadzona i sciekac do kabiny. Jest to na przedluzeniu slupka A tuz nad pedalani.
Popieram. Miałem ten sam problem i zniknął po przedmuchaniu zatkanego wężyka odwadniającego szyber:)
Ok, dzięki za wskazówki . Jak odbiore auto to obadam temat ;)