Zobacz pełną wersję : wycieraki
Panowie mam taka drobna sprawe na sumieniu.
Mianowicie, moje wycieraki chyba sa z jakiejs angielskiej wersji cifa czycos, dluzszy wycierak jest bez docisku i jest po stronie kierowcy. Krotszy wycierak jest z dociskiem po stronie pasazera. Jak wy macie? Wg mnie docisk powinien byc po stronie kierowcy...ale z drugiej strony lepiej jest jak jest dluzsze ramie po str kierowcy
Piszcie jak macie moze cos wymodze;)
wydaje mi sie ze ramie krotkie ze spojlerem powinno byc po str kierowcy z dluzsza wycieraczka, a ramie dluzsze z krotsza wycieraczka po stronie pasazera
Jakbyś miał z angielskiej wersji (tzn. samochód zmienianą kierownicą z prawej na lewą) wycieraczki działałyby w drógą stronę :)
Na 100% docisk, spoiler jest od strony kierowajcy, nawet w ciffach 5d więc coś nie teges.
więc chyba ktoś zamienił ramiona stronami skoro masz odwrotnie;)
pewnie ktoś wcześniej ramiona zamienił stronami, bo ja jeszcze nie widziałem Hanki z dociskiem po stronie pasażera.
Nie którzy montują docisk po obydwóch stronach ale seryjnie jest po jednej
ja widzialem, ale byl on wowczas takze po stronie kierowcy
innymi slowy po stronie pasazera byl wkrecony na chama w ramie wycieraki :)
lewa wycieraczka ma 50cm miec, a prawa (pasazer) 45cm
zamien ramiona i jesli przy tej kombinacji nic nie bedzie wchodzic poza szybe, nie bedzie przychaczac uszczelki to znaczy ze jest si
powodzenia
Dzieki chlopaki zaraz ide i pokombinuje zobaczymy co wyjdzie
Jakbyś miał z angielskiej wersji (tzn. samochód zmienianą kierownicą z prawej na lewą) wycieraczki działałyby w drógą stronę :)
Kolego nie byl bym tego taki pewien bo mialem okazje jezdzic w anglii angileska renoowka i wycieraczki chodzily tak samo jak w europejskich wersjach!
NasE dzieki za wyczerpujaca wypowiedz, kurde trzeba by bylo na spota wpasc:D cea
Kolego nie byl bym tego taki pewien bo mialem okazje jezdzic w anglii angileska renoowka i wycieraczki chodzily tak samo jak w europejskich wersjach!
Ale my chyba rozmawiamy o hondach? W tej marce ten problem nie istnieje ;)