Zobacz pełną wersję : Regeneracja Amortyzatorów
Witam, pytanie dla tych, którzy regenerowali amortyzatory czy po regeneracji amortyzator bedzie sie zachowywał tak samo i jak jest z trawłościa amortyzatora po takiej regeneracji??
odpuść sobie ziom z ta regeneracja ... , amor to tez wazna rzecz dla bezpieczeństwa , kup nowe ..
tylko nie wiem czy kupie jeden amor gwintowany KW ;/ Trzeba kupic caly nowy zestaw ;/
Jezeli to jest variant 2, albo 3 (nie wiem jak jest z pierwszym, 2 i 3 jest oparty na wkladach koni), to bez problemu sie da. A dla tych co sie beda czepiac to napisze ze regeneracja takich amorkow polega na zalozeniu calego nowego wkladu. Nie po to wyklada sie 3kpln zeby co chwila kupywac nowy zawias
tgame (http://www.civicklub.pl/fi/__vbb/member.php?u=5772) nie napisal ze to KW w pierwszym poscie, myslalem ze regenerować chce serie oem ...
Boogie_htk
25-09-08, 21:34
też gdzieś znalazłem taki temacik o regeneracji, ale mam pytanie czy to naprawdę sie nie opłaca ? czytałem że da rade zażyczyć sobie charakterystykę amora. robił ktoś coś takiego ?
W sumie tak. Zregenerować możesz np u Wierzbickiego z Warszawy. Zrobi Ci taką charakterystykę jak chcesz. Podobno robi lepiej niz krosno, ale nie wiem czy warto, ja bym olał. Jak masz bile to uderzasz do Zerkopolu i regenerują Ci że są jak nowe.