PDA

Zobacz pełną wersję : Regeneracja Amortyzatorów

tgame
30-06-08, 20:01
Witam, pytanie dla tych, którzy regenerowali amortyzatory czy po regeneracji amortyzator bedzie sie zachowywał tak samo i jak jest z trawłościa amortyzatora po takiej regeneracji??

grafix
30-06-08, 20:44
odpuść sobie ziom z ta regeneracja ... , amor to tez wazna rzecz dla bezpieczeństwa , kup nowe ..

tgame
30-06-08, 21:00
tylko nie wiem czy kupie jeden amor gwintowany KW ;/ Trzeba kupic caly nowy zestaw ;/

andrev
30-06-08, 23:32
Jezeli to jest variant 2, albo 3 (nie wiem jak jest z pierwszym, 2 i 3 jest oparty na wkladach koni), to bez problemu sie da. A dla tych co sie beda czepiac to napisze ze regeneracja takich amorkow polega na zalozeniu calego nowego wkladu. Nie po to wyklada sie 3kpln zeby co chwila kupywac nowy zawias

grafix
02-07-08, 23:55
tgame (http://www.civicklub.pl/fi/__vbb/member.php?u=5772) nie napisal ze to KW w pierwszym poscie, myslalem ze regenerować chce serie oem ...

Boogie_htk
25-09-08, 21:34
też gdzieś znalazłem taki temacik o regeneracji, ale mam pytanie czy to naprawdę sie nie opłaca ? czytałem że da rade zażyczyć sobie charakterystykę amora. robił ktoś coś takiego ?

kenny
26-09-08, 01:24
W sumie tak. Zregenerować możesz np u Wierzbickiego z Warszawy. Zrobi Ci taką charakterystykę jak chcesz. Podobno robi lepiej niz krosno, ale nie wiem czy warto, ja bym olał. Jak masz bile to uderzasz do Zerkopolu i regenerują Ci że są jak nowe.