PDA

Zobacz pełną wersję : Jak zdjąć klamkę od schowka Civic 4D

jockow
21-10-14, 12:30
Mam pytanie jak w tytule jak zdjąć klamkę od schowka w sedanie chciałbym ją okleić folią 3M?

Jacek65
21-10-14, 12:34
Ale w schowku nie ma klamki.Tam jest tylko zaczep do otwierania.Jak chcesz go owinąć folią?Rozumiem że chodzi o schowek w kokpicie.No i tak z ciekawości,w jakim celu?:)

jockow
21-10-14, 13:52
Ale w schowku nie ma klamki.Tam jest tylko zaczep do otwierania.Jak chcesz go owinąć folią?Rozumiem że chodzi o schowek w kokpicie.No i tak z ciekawości,w jakim celu?:)
W schowku jest klamka (myślę o schowku tym po stronie pasażera) jeśli chcesz możesz to nazywać jak wolisz.Owa klamka występuje w katalogu jako część zamienna więc rozumiem że się demontuje.A jeśli chodzi o pytanie w jakim celu?,to jak zrobię to pokaże.:)

Jacek65
21-10-14, 17:15
Dobra,niech ci będzie i klamka.Ale mnie się tak wydaje że taka oklejona nie będzie chyba ładnie wyglądała:rolleyes:.Ale to już jak uważasz.:)

jockow
22-10-14, 09:05
Dobra,niech ci będzie i klamka.Ale mnie się tak wydaje że taka oklejona nie będzie chyba ładnie wyglądała:rolleyes:.Ale to już jak uważasz.:)
Nie wiem Jacku z którego roku jest twoje auto ale domyślam się że poliftowe ( po 2008) czyli klamki ,ramkę przy biegach iczyli dodatki masz w kolorze srebrnym jest to marna imitacja aluminium.Ja natomiast parę drobiazgów które u Ciebie są w kolorze srebrnym chcę okleić folią 3M szczotkowane aluminium powiem tak efekt jest bardzo dobry.

Jacek65
22-10-14, 10:03
Też mam auto po roku 2008,ale akurat tą dzwigienkę do otwierania mam pod kolor schowka.Dlatego się dziwiłem.:)

jockow
22-10-14, 11:22
Też mam auto po roku 2008,ale akurat tą dzwigienkę do otwierania mam pod kolor schowka.Dlatego się dziwiłem.:)
No tak ale w wersji Executive jest również srebrna.