Zobacz pełną wersję : Jak zdjąć klamkę od schowka Civic 4D
Mam pytanie jak w tytule jak zdjąć klamkę od schowka w sedanie chciałbym ją okleić folią 3M?
Ale w schowku nie ma klamki.Tam jest tylko zaczep do otwierania.Jak chcesz go owinąć folią?Rozumiem że chodzi o schowek w kokpicie.No i tak z ciekawości,w jakim celu?:)
Ale w schowku nie ma klamki.Tam jest tylko zaczep do otwierania.Jak chcesz go owinąć folią?Rozumiem że chodzi o schowek w kokpicie.No i tak z ciekawości,w jakim celu?:)
W schowku jest klamka (myślę o schowku tym po stronie pasażera) jeśli chcesz możesz to nazywać jak wolisz.Owa klamka występuje w katalogu jako część zamienna więc rozumiem że się demontuje.A jeśli chodzi o pytanie w jakim celu?,to jak zrobię to pokaże.:)
Dobra,niech ci będzie i klamka.Ale mnie się tak wydaje że taka oklejona nie będzie chyba ładnie wyglądała:rolleyes:.Ale to już jak uważasz.:)
Dobra,niech ci będzie i klamka.Ale mnie się tak wydaje że taka oklejona nie będzie chyba ładnie wyglądała:rolleyes:.Ale to już jak uważasz.:)
Nie wiem Jacku z którego roku jest twoje auto ale domyślam się że poliftowe ( po 2008) czyli klamki ,ramkę przy biegach iczyli dodatki masz w kolorze srebrnym jest to marna imitacja aluminium.Ja natomiast parę drobiazgów które u Ciebie są w kolorze srebrnym chcę okleić folią 3M szczotkowane aluminium powiem tak efekt jest bardzo dobry.
Też mam auto po roku 2008,ale akurat tą dzwigienkę do otwierania mam pod kolor schowka.Dlatego się dziwiłem.:)
Też mam auto po roku 2008,ale akurat tą dzwigienkę do otwierania mam pod kolor schowka.Dlatego się dziwiłem.:)
No tak ale w wersji Executive jest również srebrna.