PDA

Zobacz pełną wersję : Bass Works System-schemat

jockow
18-10-14, 20:49
Witam mam pytanie,czy może ktoś ma schemat elektroniczny systemu BASS WORKS SYSTEM z UFO chodzi mi o opis wtyczki lub gniazda ze wzmacniacza tego systemu.

daromc
19-10-14, 08:38
będzie ciężko. Jakiś czas temu chciałem kupić, więc szukałem i nie znalazłem
Z tego co zauważyłem, to Honda nie udostępnia schematów połączeń oraz naprawy tego zestawu akcesoryjnego.
podpowiem, że występuje w Civicu 3D, 4D, 5D, Coupe i Accordzie
jeśli ktoś tego organoleptycznie nie sprawdzi to będziesz musiał sam "rozkminić" nie jest to bardzo trudne, trzeba choć minimalnie ogarniać elektronikę...

jockow
19-10-14, 09:29
będzie ciężko. Jakiś czas temu chciałem kupić, więc szukałem i nie znalazłem
Z tego co zauważyłem, to Honda nie udostępnia schematów połączeń oraz naprawy tego zestawu akcesoryjnego.
podpowiem, że występuje w Civicu 3D, 4D, 5D, Coupe i Accordzie
jeśli ktoś tego organoleptycznie nie sprawdzi to będziesz musiał sam "rozkminić" nie jest to bardzo trudne, trzeba choć minimalnie ogarniać elektronikę...
No właśnie ja mam zestaw z ufo a tam jest zamontowany pod deską dokładnie pod radiem,oryginalnie w sedanie i coupe jet montowane z tyłu w bagażniku pod półką.Musiałem przelutować przewody coś mi nie do końca wyszło tzn jak przełączam balance na prawo to gra mi trochę tyłu i trochę przodu.Mogę to zrobić próbując i sprawdzać ale jak większość z Was wie że przewody od radia są bardzo krótkie więc jest to dość utrudnione.

daromc
19-10-14, 11:22
a miałeś oryginalną wiązkę do UFO?

jockow
19-10-14, 12:16
Tak kupiłem wzmacniacz z wiązką od ufo .
a miałeś oryginalną wiązkę do UFO?