Zobacz pełną wersję : Bass Works System-schemat
Witam mam pytanie,czy może ktoś ma schemat elektroniczny systemu BASS WORKS SYSTEM z UFO chodzi mi o opis wtyczki lub gniazda ze wzmacniacza tego systemu.
będzie ciężko. Jakiś czas temu chciałem kupić, więc szukałem i nie znalazłem
Z tego co zauważyłem, to Honda nie udostępnia schematów połączeń oraz naprawy tego zestawu akcesoryjnego.
podpowiem, że występuje w Civicu 3D, 4D, 5D, Coupe i Accordzie
jeśli ktoś tego organoleptycznie nie sprawdzi to będziesz musiał sam "rozkminić" nie jest to bardzo trudne, trzeba choć minimalnie ogarniać elektronikę...
będzie ciężko. Jakiś czas temu chciałem kupić, więc szukałem i nie znalazłem
Z tego co zauważyłem, to Honda nie udostępnia schematów połączeń oraz naprawy tego zestawu akcesoryjnego.
podpowiem, że występuje w Civicu 3D, 4D, 5D, Coupe i Accordzie
jeśli ktoś tego organoleptycznie nie sprawdzi to będziesz musiał sam "rozkminić" nie jest to bardzo trudne, trzeba choć minimalnie ogarniać elektronikę...
No właśnie ja mam zestaw z ufo a tam jest zamontowany pod deską dokładnie pod radiem,oryginalnie w sedanie i coupe jet montowane z tyłu w bagażniku pod półką.Musiałem przelutować przewody coś mi nie do końca wyszło tzn jak przełączam balance na prawo to gra mi trochę tyłu i trochę przodu.Mogę to zrobić próbując i sprawdzać ale jak większość z Was wie że przewody od radia są bardzo krótkie więc jest to dość utrudnione.
a miałeś oryginalną wiązkę do UFO?
Tak kupiłem wzmacniacz z wiązką od ufo .
a miałeś oryginalną wiązkę do UFO?