thegentleman
14-07-14, 02:13
Witam serdecznie.
Szukam Hondzi dla żony bo robi prawko.
Kupiłbym 1.4 ale że sam będę też nią jeździł to wybór padł na 2.0 vtec
Oczywiście zakładam lpg w tygodniu zakupu powiedzmy przez weekend.
Bez obaw. Uprawnienia mam, części także bo leżą u mnie w hali na półkach (handluję Lpg i Cng, taka praca, lepsza niż montaż, sprawdziłem organoleptycznie).
Jaki zbiornik w koło w tej budzie? Z Irene.pl widzę że polecają 630/200 48l.
Ktoś to sprawdzał? Pewno 1.6 i 1.4 mają te same koło więc pytanie do każdego kto ma civica 01-05 5d bo z racji fotelika muszę odpuścić 3 drzwiowe cudo (ech buda o niebo lepsza niż 5 drzwiowa bomba he he ale co tam civic to civic).
Druga strona spalanie.
Tutaj proszę osoby z silnikiem 2.0 (i 1.6 dla porównania jak różnica byłaby spora pomyślę nad 1.6 ale 2.0 znam z Accorda i silnik mi się bardzo podoba z uwagi na kulturę pracy i osiągi)
Dodam że mój obecny samochód pali na piórko 11l. a przy mojej jeździe 13l.
Jak miałem stage 3 (hardcorowa mapa w Saabach Aero) spalanie często było powyżej 15l. Fun kosztuje alenigdy na lpg nie świecił się check engine i ubogo nie było.
Jakieś konkretne rady dotyczące instalki w tym modelu z 2.0 vtec?
Chętnie wysłucham każdego.
Proszę nie piszcie po co mi lpg he he. Instalki mam prawie za darmo, montaż z pieczątką za darmo a po drodze do pracy najtańszą stacje w województwie. Musiałbym być skończonym durniem żeby jeździć czymkolwiek na PB.
Szukam Hondzi dla żony bo robi prawko.
Kupiłbym 1.4 ale że sam będę też nią jeździł to wybór padł na 2.0 vtec
Oczywiście zakładam lpg w tygodniu zakupu powiedzmy przez weekend.
Bez obaw. Uprawnienia mam, części także bo leżą u mnie w hali na półkach (handluję Lpg i Cng, taka praca, lepsza niż montaż, sprawdziłem organoleptycznie).
Jaki zbiornik w koło w tej budzie? Z Irene.pl widzę że polecają 630/200 48l.
Ktoś to sprawdzał? Pewno 1.6 i 1.4 mają te same koło więc pytanie do każdego kto ma civica 01-05 5d bo z racji fotelika muszę odpuścić 3 drzwiowe cudo (ech buda o niebo lepsza niż 5 drzwiowa bomba he he ale co tam civic to civic).
Druga strona spalanie.
Tutaj proszę osoby z silnikiem 2.0 (i 1.6 dla porównania jak różnica byłaby spora pomyślę nad 1.6 ale 2.0 znam z Accorda i silnik mi się bardzo podoba z uwagi na kulturę pracy i osiągi)
Dodam że mój obecny samochód pali na piórko 11l. a przy mojej jeździe 13l.
Jak miałem stage 3 (hardcorowa mapa w Saabach Aero) spalanie często było powyżej 15l. Fun kosztuje alenigdy na lpg nie świecił się check engine i ubogo nie było.
Jakieś konkretne rady dotyczące instalki w tym modelu z 2.0 vtec?
Chętnie wysłucham każdego.
Proszę nie piszcie po co mi lpg he he. Instalki mam prawie za darmo, montaż z pieczątką za darmo a po drodze do pracy najtańszą stacje w województwie. Musiałbym być skończonym durniem żeby jeździć czymkolwiek na PB.