Zobacz pełną wersję : Accord 99r 2.0 Vtec , przyspieszenie
pytanie do posiadaczy accordów i nie tylko czy po załączeniu się vtec -a odczuwacie wbicie w siedzenie czy jest ono nie odczuwalne ?? Mam wrażenie u siebie że po załączeniu Vtec -a nie odczuwa się tego po za dźwiękiem który jest piękny
no niestety takie rzeczy to tylko w... ATR'e ;P
Mialem CG8 i tam było dokladnie tak jak opisujesz :/
Ale obadaj sobie ten dziek z filtrem stożkowym.... nawet w 1.8 to była pooooezja!! (szkoda ze jednak zostalem przy stocku)
mam właśnie stożek i jak to napisałeś dźwięk poezja ale czuje tak jak by autko było trochę zmulone może to już katalizator a może coś innego będę dochodził czy naprawdę mi zmula czy nie zobacze jak z przyspieszeniem do 100 km/h
No jesli przed Toba jezdzil ktoś dla kogo 4k obr to jakas abstrakcja to moze być zamulony. Spróbuj użyć jakiegoś STP do benzynowych silników.. Moze pomoże.
No ale niestety 1.8 / 2.0 szybo się nudza :/
Każdy się szybko nudzi zawsze chce się więcej ale musi mi to wystarczyć byle żeby dobrze się spisywał lepiej dołożyć na wygląd zewnętrzny bo każda modyfikacja silnika lub swap to koszty a zawsze pojawi się ktoś z mocniejszym samochodem :D