Zobacz pełną wersję : Pomoc w rozkodowaniu seryjnego radia w civic'u 7gen
Witam, jestem szczęśliwym posiadaczem hondy prelude, ale od nie dawna mam również honde civic 7gen 2001 r. i jest taki problem, że nie mam kodu do seryjnego radia, a jest zakodowane. Wyciągnąłem radio, z myślą że tam jest ten kod, ale nigdzie go nie było, więc proszę was o pomoc. A to są numery z radia, które były naklejone:
Model NO: 39100-S6A-G100
REF. NO: GQ-YH5070L
Serial NO: 13042272
Poszukaj na google czy jest gdzieś u Ciebie ktoś kto rozkodowuje radia. My tutaj za dużo nie zdziałamy.
Radio wyłączone. Wciśnij równocześnie przycisk 1 oraz 6, włącz radio. Pojawią się naprzemian dwa kody. Spisz, podjedź do ASO i wygenerują Ci 5-cyfrowy kod za darmo albo kwotę do 30zł.
LeszekCIVIC
07-04-14, 10:03
ja bylem w honda plaza w warszawie i podali mi kod za darmo ale numery musialem podac z radyjka , wtedy koles z aso mial czas i mi sam spisal te numery
mi do em2 w aso tez kod podali tylko musiałem czekac z 4-5 dni bo mówił ze nie mają dostępu u siebie do bazy danych Amerykanek , ale nie było problemu i najlepiej odrazu walic do aso i najtaniej :)
Dzięki chłopaki podjadę dziś do salonu Hondy :)
LeszekCIVIC
09-04-14, 08:27
tylko im powiedz ze kolegom za darmo kody podali bo slyszalem ze lubia kase za to wziac a po co placic.