Zobacz pełną wersję : ściaga podczas jazdy
Witam jak w temacie kupiłem wiatraki z oponami wyważyłem , założyłem i ustawiłem zbieznosc i bylo okej , do przodu w zwiazku ze opony były raczej do wymiany kupiłem uzywki good yera eagle załozyłem i zaczeło mi sciagac auto w lewo tzn kiera jak była prosto sciagało w lewo musiałem ja lekko kontrowac w prawo , przekładałem prawa / lewa i nic , robiłem raz jeszcze zbieznosc i jest okej , nalepsze jest to ze zamieniłem całe koła tzn przod z ,,nowymi'' oponami na tył a te z tyłu do przodu i teraz sciaga ale qrwa w prawo !!!!! :/ nie wiem ocb czy z*****e opony czy cos innego??? opony z 2006 ale w bdb stanie :/
O ile nie miałeś tego wcześniej to wina opon. Kiedyś kupiłem 4szt falkenów i ściągało mnie jak nie wiem.
a moze byc przyczyna w tym ze mam te na których nie sciaga kierunki a te co kupiłem sa asymetryczne i wzgledem siebie nie ma roznicy ale wzgledem przedniej osi gdzie sa kierunki juz tak ????
Jeżeli opony to używki, to tymbardziej jest to prawdobodobne, że to ich wina. Po prostu na poprzednim samochodzie mogły się tak "ułożyć".
Takie moje zdanie.
off top zmiana opon rozwiązała problem :] dziekóweczka za wszelkie sugestie :]