Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : ściaga podczas jazdy

chantlass
05-04-14, 14:24
Witam jak w temacie kupiłem wiatraki z oponami wyważyłem , założyłem i ustawiłem zbieznosc i bylo okej , do przodu w zwiazku ze opony były raczej do wymiany kupiłem uzywki good yera eagle załozyłem i zaczeło mi sciagac auto w lewo tzn kiera jak była prosto sciagało w lewo musiałem ja lekko kontrowac w prawo , przekładałem prawa / lewa i nic , robiłem raz jeszcze zbieznosc i jest okej , nalepsze jest to ze zamieniłem całe koła tzn przod z ,,nowymi'' oponami na tył a te z tyłu do przodu i teraz sciaga ale qrwa w prawo !!!!! :/ nie wiem ocb czy z*****e opony czy cos innego??? opony z 2006 ale w bdb stanie :/

WojTEC
05-04-14, 15:27
O ile nie miałeś tego wcześniej to wina opon. Kiedyś kupiłem 4szt falkenów i ściągało mnie jak nie wiem.

chantlass
05-04-14, 15:38
a moze byc przyczyna w tym ze mam te na których nie sciaga kierunki a te co kupiłem sa asymetryczne i wzgledem siebie nie ma roznicy ale wzgledem przedniej osi gdzie sa kierunki juz tak ????

Marecki
05-04-14, 18:23
Jeżeli opony to używki, to tymbardziej jest to prawdobodobne, że to ich wina. Po prostu na poprzednim samochodzie mogły się tak "ułożyć".
Takie moje zdanie.

chantlass
07-04-14, 21:02
off top zmiana opon rozwiązała problem :] dziekóweczka za wszelkie sugestie :]