Zobacz pełną wersję : Honda Fugel
Witam wszystkich. Moja honda została sprowadzona z Niemiec w 2005 r. Od momentu kupienia w salonie (92 r.) do 2005 r. była serwisowana w Honda Fugel (przynajmniej takie są wpisy w książce serwisowej). Szukałem w sieci ale nie ma nic po polsku na ten temat, jest coś na niemieckich stronach ale mój niemiecki jest raczej słabiutki. I moje pytanie jest takie: co to jest to Honda Fugel? To jakieś ASO?
http://www.honda-fugel.de/pub/b/frame.asp
to jest DEALER tez ASO
tez mam coupete z FUGELa :D
adriangrabowski
25-04-08, 16:44
I ja tez :afro:
Będę niedługo kupował hondę. Myślę o wyjeżdzie do niemiec i stąd moje pytanie: Jak to jest u Fugla?
Proszę tych, którzy byli tam na zakupach o opinie na temat Fugla. Czy auta są pewne, nie bite, czy ludzie tam są uczciwi...
Komentarze dłuższe niż jedno zdanie mile widziane :)
auta są pewne. Oni nie kombinują. Byłem tam kilka razy i widziałem kilka ładnych egemplarzy. Jednak posiadały np rdzę na błotnikach. Także oni się nie bawią w reperaturki i inne kombinacje. No i cen też nie mają najniższych :)
Dzięki. No ceny też nie są najwyższe a jeśli chodzi o accordy (bo tego szukam) to u nich są naprawdę ladne autka.
Jak ktoś jeszcze może się wypowiadać na ten temat to dawać....:)