PDA

Zobacz pełną wersję : ankieta - części z Ebay

pszczoua
15-04-08, 10:56
Panowie i Panie
prosze o wrzucanie linków w tym temacie odnośnie kilku czesci ktore polecicie bo w najblizszym czasie planuje sciagnac je z Ebay`a - auto to eg8 civic 5 gen. d15b2

1. kolektor 4-2-1
2. wydech koncowy
3. cat converter
4. lampy przod
5. lampy tyl red white

dziekuje i pozdrawiam

P.S. Szczegolnie prosze o sugestie i linki te osoby ktore maja je juz w swoich hondach i uwazaja ze jest naprawde godny polecenia ( nie chce po prostu sciagac szajsu ktorego na Ebay`u wiele ).

Cywa
15-04-08, 11:48
a masz kogos w stanach z kontem na ebay ? chodzi o to zeby ktos zlozyl zamowienie z komputera w stanach? to bym sie moze dolaczyl bo moj sprzedawca zabrania kupowania osobom spoza us, moglibysmy sie dogadac jak kogos takiego tam masz?

_Z_I_K_
15-04-08, 16:15
te najdrozsze markowe najlepsze te tansze to rozwiazanie na krotko takie moje zdanie

Lcfr
15-04-08, 18:28
te najdrozsze markowe najlepsze te tansze to rozwiazanie na krotko takie moje zdanie

bzdura niestety....
bo jezeli chodzi o te części:

1. kolektor 4-2-1
2. wydech koncowy
3. cat converter

To każdy EBAYOWY kolektor 4-2-1+cat converter+wydech koncowy dadzą w d15b2 wymierny zysk a co najwazniejsze (niestety) nawet zamawiając na określonej aukcji przychodzą różne w jakości towary... Tam pewnie jest 2-3 producentów i biją to na masę a jakość zależy od przypadku czasem. Nie ma sensu tez sie bawic w przypadku serii D w drogie wyroby DC itp bo na tych podróbach i tak będzie wymierny zysk a trwałośc jest tez OK.Tak więc brac to jak najtaniej(z przesyłką) i modlić sie by przyszło jak najlepiej wykonane (co zdarza sie w sumie w wiekszości chyba)

Co do lamp przód i tył to trzeba poczytac forum i szukać tych które mają dobre opinie(parowanie/spasoowanie itd) - bo większosc to jedna fabryka.

_Z_I_K_
15-04-08, 18:41
lcfr chodzi mi o jakosc wykonania raz sie trafi a raz nie nawet te markowe maja wady ale masz wiecej procent pewnosci ze bedzie dobrze wykonane, a poza tym sam mam taki kolektor ebayowy i nienarzekam takze...

MrcZk
15-04-08, 20:02
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/JDM-CIVIC-EG-92-95-4-2-1-HEADER-N1-CATBACK-EXHAUST-3DR_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ33630QQihZ016QQitem Z260228480671QQrdZ1QQsspagenameZWDVW

myslalem nad czyms takim ale cos za tanio jak na caly wydech...ale na lato cos bede kombinowal :)

_Z_I_K_
15-04-08, 20:29
ten wydech to wcale nic specjalnego jakbym mial odpowiednie narzedzia moglbym robic to hurtowo dla calego ckpl