Zobacz pełną wersję : ankieta - części z Ebay
Panowie i Panie
prosze o wrzucanie linków w tym temacie odnośnie kilku czesci ktore polecicie bo w najblizszym czasie planuje sciagnac je z Ebay`a - auto to eg8 civic 5 gen. d15b2
1. kolektor 4-2-1
2. wydech koncowy
3. cat converter
4. lampy przod
5. lampy tyl red white
dziekuje i pozdrawiam
P.S. Szczegolnie prosze o sugestie i linki te osoby ktore maja je juz w swoich hondach i uwazaja ze jest naprawde godny polecenia ( nie chce po prostu sciagac szajsu ktorego na Ebay`u wiele ).
a masz kogos w stanach z kontem na ebay ? chodzi o to zeby ktos zlozyl zamowienie z komputera w stanach? to bym sie moze dolaczyl bo moj sprzedawca zabrania kupowania osobom spoza us, moglibysmy sie dogadac jak kogos takiego tam masz?
te najdrozsze markowe najlepsze te tansze to rozwiazanie na krotko takie moje zdanie
te najdrozsze markowe najlepsze te tansze to rozwiazanie na krotko takie moje zdanie
bzdura niestety....
bo jezeli chodzi o te części:
1. kolektor 4-2-1
2. wydech koncowy
3. cat converter
To każdy EBAYOWY kolektor 4-2-1+cat converter+wydech koncowy dadzą w d15b2 wymierny zysk a co najwazniejsze (niestety) nawet zamawiając na określonej aukcji przychodzą różne w jakości towary... Tam pewnie jest 2-3 producentów i biją to na masę a jakość zależy od przypadku czasem. Nie ma sensu tez sie bawic w przypadku serii D w drogie wyroby DC itp bo na tych podróbach i tak będzie wymierny zysk a trwałośc jest tez OK.Tak więc brac to jak najtaniej(z przesyłką) i modlić sie by przyszło jak najlepiej wykonane (co zdarza sie w sumie w wiekszości chyba)
Co do lamp przód i tył to trzeba poczytac forum i szukać tych które mają dobre opinie(parowanie/spasoowanie itd) - bo większosc to jedna fabryka.
lcfr chodzi mi o jakosc wykonania raz sie trafi a raz nie nawet te markowe maja wady ale masz wiecej procent pewnosci ze bedzie dobrze wykonane, a poza tym sam mam taki kolektor ebayowy i nienarzekam takze...
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/JDM-CIVIC-EG-92-95-4-2-1-HEADER-N1-CATBACK-EXHAUST-3DR_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ33630QQihZ016QQitem Z260228480671QQrdZ1QQsspagenameZWDVW
myslalem nad czyms takim ale cos za tanio jak na caly wydech...ale na lato cos bede kombinowal :)
ten wydech to wcale nic specjalnego jakbym mial odpowiednie narzedzia moglbym robic to hurtowo dla calego ckpl