Zobacz pełn± wersję : Civic VIg EJ9 + dokładka tył + chlapacze ?
Witam
Ma kto¶ jak±¶ fotkę EJ9 z dokładk± na tył oraz z założonymi chlapaczami ?
Nie wiem jak to będzie ze sob± współgrało, mam zamontowan± dokładkę i nie wiem czy szukać tylko przednich chlapaczy czy kompletu :)
Ma kto¶ jak±¶ fotkę EJ9 z dokładk± na tył oraz z założonymi chlapaczami ?
raczej co¶ takiego nie istnieje :) przynajmniej nie OEM
raczej co¶ takiego nie istnieje :) przynajmniej nie OEM
kto¶ na forum miał co¶ takiego ale nicku nie pamiętam.
tak czy inaczej z mała rzeĽb± da się co¶ takiego zrobić
filon miał na sedanie tyln± dokładkę + chlapacze z tego co pamiętam
Da się założyć, tylko jest z tym trochę rzeĽby. Musisz wyci±ć odpowiedni kształt pod dokładkę, dać dłuższe ¶ruby mocuj±ce, żeby spokojnie załapać chlapacze i dokładkę do zderzaka. Sam planuję u siebie tak zrobić :)
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Czyli równie dobrze można kupić na przód OEM a na tył nowe chińskie sprzedawane na allegro, rzeĽbić je i dopasować do dokładki, nie ?
W coupe wygl±da to nieĽle, w hatchbacku my¶le, że też nie powinno być problemów.
http://fatlace.com/2013/03/hellaflush-approved-koshi-funakoshis-honda-civic/dsc_7995_psd/
Witam jestem tu nowy ale pozwolę sobie podł±czyć się do tematu, ja w swojej 6 HB mam zamontowane owe chlapacze z tyłu i z tego co widzę to trzeba by było rzeĽbić po dołożeniu dokładki ale ja zdecyduje się na usunięcie ich bo my¶lę że nie będzie pasowało no ale jak kto woli.