Zobacz pełną wersję : Jakość Lamp red-white ej6/8
WściekłyChomik
12-01-14, 23:45
Witam.
Chciałbym się dowiedzieć opinii użytkowników lamp red-white na temat jakości zamienników tych lamp. Gdzieś na forum wyczytałem opinie, że niektóre parują i ogólnie przepuszczają wodę, a jakość odbłyśnika jest marna. Czy zna ktoś źródło z którego można kupić dobrej jakość red-white'y? Polecacie Jarusneta?
Jarusnet jak najbardziej tak. Kto jak kto, ale On powinien być na bieżąco z obecną jakością zamienników.
Starstruck
12-01-14, 23:58
Ja miałem w swojej byłej QP lampy red white firmy bodajże eagle eye i jedyny problem jaki było, to wstępne spasowanie. Trzeba było się trochę namęczyć, żeby wyszło dobrze, choć nie idealnie. Poza tym nie parowały, nie łuszczył się odbłyśnik, itp. Wszytko było ok :).
Polecam Depo, na razie szczelne i dobrze spasowane.
Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka
WściekłyChomik
13-01-14, 00:34
Bardzo fajnie, tylko że Depo z tego co znalazłem u Jarka są tylko red-smoke'i. Jeśli jednak są gdzieś red-white'y Depo to podziel się informacją tutaj, lub na PW jeśli nie chcesz robić reklamy :D
EDIT: usuń wiadomości, masz pełną skrzynkę :cool:
Starstruck
13-01-14, 00:38
Tu masz jakieś w dobrych pieniądzach: http://allegro.pl/honda-civic-96-01-ej8-ej6-si-coupe-lampy-tyl-wwa-i3804510786.html Dopytaj się o firmę.
WściekłyChomik
13-01-14, 00:47
Było pytane, pan się nie orientuje, mówił że z tyłu mają napisane Stanley, ale ja uważam że nie są to oryginały ponieważ nie mają wytłoczonych na zewnętrznym kloszu napisów homologacji (w oryginale są tam jakieś napisy). Także kwestia firmy zostaje zagadką, a nie będę się ładował w nieznane używki skoro mogę kupić niezłej jakości nowe lampki u Jarusneta za 50zł więcej.