Zobacz pełną wersję : pokrowce na siedzienia do hani
witam. jakie polecacie pokrowece do hani na przednie siedzenia. Mam koszulki na swoich ,ale to dziadostwo za 25zl. Prosze o opinie i w miare mozliwosci zdjecia pokrowcow. Nie mam na mysli pokrowcow typu futerko tylko cos na sportowo , trwalego, i sie nie sciaga i nie marszczy
a po co Ci pokrowce ?? Tapicerka ładna, więc szkoda zakładać na nią cokolwiek.
no często woże pasazeroww niekoniecznie czystych i szkoda mi tapicerki. Prosilbym o jakies rady, bo te koszulki mnie do szalu doprowadzają.
Podłącze sie pod temat ! Tez sie zastanaiwałem nad pokrowcami na siedzenia ale w celach bardziej stylistycznych i czystosciowych. Jako ze planuje urzadzic wnętrze w srebrno niebieskiej kolorystyce mysle nad pokrowcami. ALe tapicerka org tez fajna wiec mam dylemat !
No ja tez mam ten sam problem co cbool67 moje pokrowce które mam teraz doprowadzają mnie do szalu, bo kupiłem je jakieś dobre pól roku temu na allegro, może kojarzycie takie z chińskim znakiem wyhaftowanym, no i po pewnym czasie sie podarły okrutnie, najgorzej siedzenie kierowcy bo chyba najczęściej używane a materiał istne dno wg mnie ...:( A teraz zamierzam kupić coś takiego... http://www.anpetro.pl/e-sklep/?p=productsMore&iProduct=309&sName=28208---Pokrowce-na-pasy-bezpiecze%F1stwa-czerwone
Na tej stronie na samym dole jest zdjęcie w zbliżeniu, czy myślicie ze one dłużej wytrzymają od takich zwykłych materiałowych...??? hmm... bo te mi wygladaja na takie bardziej solidniejsze.
Heh tez mi przeszło na myśl ten haft chinski ale wlasnie mialem obawy ze to shit jest marnej jakosci. Te wygladaja na trwalsze bo inny material ! A sa moze jakies dedykowane pokrowce do Civic ? Wie ktos moze ? Gdzie je dostac ? kto robi ?
firma jakbet w legnicy szyje pokrowce pod wymiar i pod model w necie sa na nich namiary ew. dzwoncie i sie umawiajcie ;)
169 kosztowala pelna opcja czyli przod tyl + 2 zaglowki. ale od wsiadani czestego wyciernaie jest nie uniknione poza tym wykonanie jest ok
Prosiłbym o informacje osobę której pokrowce wytrzymaly dluzej niz rok bez ściagania sie i bez zmarszczeń. Jest tak osoba?
jam jest Muzammil:D
mialem takie smiesznodziwne pokrowce w Nissanie 300zx-cos jak skoropodobne ale naprawde byly wytrzymale, przejezdzilem na nich ponad rok i to w warunkach znacznie bardziej ekstremalnych niz polskie(California), niestety w polsce chyba takich nie dostaniemy.
na focie slabo widac pokrowce, niestety to jedyne jakie mam(na glownym planie moje dziewcze:D):
http://img213.imageshack.us/img213/5686/1000342xy3.jpg (http://imageshack.us)
oj muzułmaninie takie pokrowce mnie interesują. Kurdę babka. Fajne
watpie czy dostaniesz takie w PL, no ale poszukaj na allegro. Jesli jestes bardzo zdeterminowany to sprawdz www.autozone.com bo w Autozone je kupilem, chyba 20$:)
Takie w polsce troche kosztuja, mysle ze sprowadzenie i tak wyjdzie taniej, albo moze masz kogos znajomego w stanach to niech przysle.