PDA

Zobacz pełną wersję : POMOCY ! ZATRZASNIETE KLUCZYKI !

bednar_skc
02-03-08, 10:55
mam problem poniewaz w bagazniku zatrzasnalem 2 pary kluczykow...wiem ze to glupie wiec darujcie sobie texty ze to zrobilem :P tylko prosze o pomoc jak dostac sie do srodka auta...to pilne!!

macie jakies sprawdzone sposoby

Matey
02-03-08, 10:57
Tak, zadzwon po awaryjne otwieranie samochodow...

bednar_skc
02-03-08, 10:59
niestety taka miejscowosc mala ze tu wszystko zamkniete jest teraz :/ wrrr a jak oni to otwieraja?poradze sobie sam?

Matey
02-03-08, 11:00
nie wiem jak oni otwieraja i czy sobie poradzisz sam... Dzwoniles? dowiadywales sie czy zamkniete? Skierniewice nie sa az tak male...

bednar_skc
02-03-08, 11:00
dzwonilem i nic z tego w niedziele ehhh...

Lcfr
02-03-08, 11:10
są 2-3 sposoby ale w sumie nie takie by opisywać na forum
wiec raczej zostaej Ci "awaryjne otwieranie" u "awaryjnych fachowców"

bednar_skc
02-03-08, 11:15
Lcfr, a mozesz na gg napisac albo na maila czy cos?? bo teraz raczej nikogo nie moge znalezc.

RobertSz1981
02-03-08, 11:21
U Nas pomoc drogowa zajmuje sie tego typu sprawami.....spróbuj :piwo2:

Bastess
02-03-08, 11:24
sluchaj

mialem podobny przypadek kilka miechow temu - zostawilem kluczyki w stacyjce a alarm tak zadzialal, ze samochod sie sam zamknal

kombinowalem z godzine i... wzialem kluczyk od fury mojego taty i wierzcie mi albo nie ale otworzylem zamek jakby to byl moj kluczyk!

moj tata jezdzi 6 gen angielska - poznije probowalem zrobic podobny myk z kumplem, ktory ma civica EK3 ale sie nie udalo - natomiast zawsze wart sprobowac jak masz kumpla z Civicem

zycze powodzenia i nie lam sie! :)

xkarlx
02-03-08, 15:04
tak jest ze kluczyki sie powtarzaja

wastag
02-03-08, 20:49
tak może troche poza tematem ale mam ciekawostke: mam dokładany central na pilota kiedyś przed realem próbując otworzyć moją Vgen po wciśnięciu kluczykawłączyłem alarm w stojącej obok białej V gen!!!jaki guuul. a jaką mine miała babka w środku!! po chwili noramlnie otworzyłem moją ....dziwne?

KuBiK
02-03-08, 21:31
ja w piatek tydzien temu mialem podobana sytuacje. zadzwonilem na szrot z pytaniem ile kosztuje najtansza szyba i poszedlem po mlotek do garazu. trzask i juz mialem kluczyki w reku i troche sprzatania.

gruszkin
03-03-08, 01:20
gdy ja mialem ten problem, kolega od CRXa otworzyl mi drzwi swoim kluczykiem.szukaj hondziarzy ze skierniewic a moze ktorys przypasuje

osik
22-04-08, 18:51
ktos pisal ,ze nie pisac jak otwierac drzwi bo zlodzieje sie dowiedza i bedzie kapa.....
kto ma wiedziec to i tak juz wie jak otworzyc auto,a kto nie wie dowie sie po 5 minutach na googlach

najemnik_
22-04-08, 20:13
jakies 300 samochodow i sposoby na otwarcie

ktos pisal ,ze nie pisac jak otwierac drzwi bo zlodzieje sie dowiedza i bedzie kapa.....
kto ma wiedziec to i tak juz wie jak otworzyc auto,a kto nie wie dowie sie po 5 minutach na googlach

Złodzieje więdzą ale nie pseudo złodzieje

Skoti
22-04-08, 20:58
ja miałem sytuacje ze majac kluczyk w stacyjce się zamkneło auto(nie posiadam alarmu-tylko centralny-seryjny) na szczęscie 2 w domu. Moim zdaniem zawsze można zbic tylnia boczna szybe, jak się orientuje są najtańsze. Mam na myśli HB w 5gen

osik
22-04-08, 21:15
U mnie link nie owiera się.

to chyba nalezy do tej firmy ochroniarskiej FALCK[czerwony orzel po prawej]

Złodzieje więdzą ale nie pseudo złodzieje
no tak ale to i tak jest ogolnodostepne w sieci

eVok
23-04-08, 06:12

to niech ktoś sobie poszuka sam na googlach.proszę nie zamieszczać na forum takich opisów

kj-19871
23-04-08, 09:49
Kolego ja 4 dni temu jakos zatrzasnąłem :] i sam poradziłem sobie z tym bez problemu :) odezwij sie na g jak jeszcze nie dałeś rady to ci powiem jak :) w 2 minuty :D