Zobacz pełną wersję : Montaż szerokiej konsoli Vgen HB
Siemka. Mam problem z montażem szerokiej konsoli w Civicu Vgen HB. Seryjna krótka siedziała idealnie za to szeroka wchodzi mozna powiedzieć na chama i strasznie słabo się wpasowuje tak jak by coś podeszło i nie wchodziła do końca. Jest dość mocno ściśnięta góra-dół. Miał ktoś taki problem?
na 100% cos zle zalozyles, mialem u siebie obydwie i obydwie pasowaly idealnie.
tak jak wyzej kolega pisze sprobuj najpierw od gory zalozyc na te dziury i dopiero potem wpasuj bo nie ma innej mozliwosci by nie pasowalo :D
Tak właśnie robię ale dół strasznie ciężko wchodzi na miejsce :/
thompson17
20-08-13, 16:37
ogólnie jak pisali wyżej musisz najpierw wcisnąć żeby wskoczyła góra ta "listwa" z dwoma otworami a potem dół dosuwasz, ale ja ze swojej w 100% nie byłem zadowolony dlatego kupiłem cup holder bo moja niby pasowala ale nie zgrywała się ąłdnie jakby sie na nią patrzyło z boku lekko góry
nie wciskaj dołu do końca! ja też przy montażu myślałem że idzie on do miejsca gdzie przy krótkiej konsoli zaczynała się zaślepka, ale byłem w błędzie :D spasuj górne otwory i boczne i gitara :D