PDA

Zobacz pełną wersję : civic 2.2 ctdi 2006

staniks1
10-02-08, 14:26
witam jestem tu całkiem nowy.
od paru dni nosze sie z zamiarem kupna hondy civiv 2.2 ctdi. niewiem czy jest to do konca dobry pomysł. autko jest sprowadzone z niemiec jeszcze nie zarejestrowane. :( rocznik 2006 z tyłu troche rozbite. do wymiany zderzak i cała klapa z szybka. to moge wymienic ale chodzi mi o to czy te auto ogolnie jest ok . jak sie sprawuje. czy jest warte kupna? ??
nigdy nie miałem zandej hondy byłby to moj pierwszy taki nabytek. co radzicie? prosze o jakies sugestie.... dziekuje.
ile wogole kosztuje zarejestrowanie tego autka? wie ktos cos?

BDavid
10-02-08, 14:59
http://www.civicklub.pl/fi/viewtopic.php?t=42438...

uzyj opcji :szukaj:

albo wystarczy przejrzec pierwszą strone forum...

nie zaśmiecajmy

[ Dodano: Nie 10 Lut, 2008 ]

2.2 tdi :bicie:

staniks1
10-02-08, 15:05
dobra sorry ctdi :)

a akurat ten teamt cały przeczytałam i oprócz kłótni i obrzucania sie wyzywiskami nic konkretnego tam niema....
ale ok poszukam jeszcze dzieki... :)

rjanusz
11-02-08, 00:23
dobra sorry ctdi :)

a akurat ten teamt cały przeczytałam i oprócz kłótni i obrzucania sie wyzywiskami nic konkretnego tam niema....
ale ok poszukam jeszcze dzieki... :)

pozwole sie sobie nie zgodzic :-)
Masz tam kilka opinii osob, ktore jezdza benzyna i ctdi, maasz kilka konkretnych linkow i pare konkretnych wyliczen. Jesli odsiejesz to 'obrzucanie sie wyzwiskami', to mysle, ze jednak pare istotnych informacji Ci zostanie.

Pozdrowienia,
Radek

tulis
11-02-08, 10:49
nigdy nie miałem zandej hondy byłby to moj pierwszy taki nabytek. co radzicie? prosze o jakies sugestie.... dziekuje.
ile wogole kosztuje zarejestrowanie tego autka? wie ktos cos?

A co konkretnie cię interesuje to może mogę ci pomóc bo również sprowadzałem takie autko.
A co do cen to rejestracja to łącznie z urzędem skarbowym około 1000 zł(liczę już tak na górkę) pytanie podstawowe czy jest już oclone bo to może być największy koszt?