Zobacz pełną wersję : Del sol b16a2 mugen?
Witam prosze bez zjazdów .. Mam pytanie chciał bym mugena do mojej solki ale bo denerwuje mnie ta pucha wielka i moje pytanie żebyscie napisali jakiego mougena bo niechce głośnego bo jak zdejme dach to bedzie masakra. I żeby nie był za drogi i ale z drugiej strony żeby nie był gówniany!Jakieś linki po prosze adresy ceny mogą być zdjecia nawet dzwięki//
https://online.mugen-power.com/b2c/b2c0104.php?CARID=E10&LID=0375&PRDID=18000-XGE+-K2S0&CTG=01&BUNS=06&LIST=
Innych Mugenów nie znam. Bywają tańsze - w dziale sprzedam jest jeden już w Polsce - za 1599 pln (bo do tych 1650 pln ze strony Mugena to musisz doliczyć przesyłkę i cło, które pewnie dowalą). Tu masz linka:
http://www.civicklub.pl/fi/viewtopic.php?t=43596
(...) chciał bym mugena (...)
(...)I żeby nie był za drogi (...)
Tak to nawet w Erze nie mają :d
Nie ma droższych i tańszych tłumików Mugena, Mugen jest tylko jeden, oryginalny :] Do kupienia w USA/Japonii chyba, że dostaniesz w Polsce już sprowadzony. I na pewno nie będzie on tani...
Sorki mi chodziło o końcówke ala mugen ten m-tech i takie różne
Sorki mi chodziło o końcówke ala mugen ten m-tech i takie różne
Znaczy apexi style
Czyli tzw. zaadoptowany wydech motocyklowy :D :D ..ja taki mam i sobie chwalę :aloha:
cały temat jest o tym już napisany
wytarczy poszukać i poczytać...
Jak przesuniesz forum do saaaaamej góry to masz baner z reklamą jednej firmy .... ja kupiłem od nich i jestem zadowolony.
sz3rsz3ń patrzyłem te po 350zł i głośne to ?
Blackflame??? z tego co wiem to na początku nie ....dopiero potem się wydziera...ale z silencerem umiarkowanie. Ja kupiłem SW Racing w carbonie bo pasowała mi pojemność puszki ... Powiem tak ...jeżdżę bardzo dużo ...po 8 tys miesięcznie ...inie narzekam ....na niskich obrotach basowo mruczy a na wysokich drze mordę ...ale znośnie .... silencera nie wyjmuję bo całkowity ostatni przelot przy mojej konstrukcji układu obniżał moc.... z silencerem 130,7 KM \a bez 127,9 KM .... momentu nie pamiętam ..ale wiem że w okolicach 3 tys robiła się dziura przy przelocie ...natomiast z wyciszaczem było cały czas do góry. Mam z nim inne problemy ale do tego założę oddzielny post.
już założyłem temat .... tam jest napisane.