Zobacz pełną wersję : Blacharka
bylem z moja hania wczoraj u blacharza poniewaz mam do wymiany tylnie reperaturki i pare tam jeszcze lakierowan.za wymiane reperaturek,progow,malowanie 6 elementow balcharz powiedzial mi 2000zl.reperaturki mam swoje a progi trzeba kupic.chcialem sie dowiedziec czy zostawiac mu autko do tej naprawy czy szukac kogos tanszego?orientuje sie ktos moze w jakiej cenie by mozna bylo kupic progi,a moze ktos ma kogos polecic w krakowie lub okolicach co by to taniej zrobil.
robilem to samo. reperaturki zalatwial blacharz, progi byl y pognite wiec robil je sam bo nie mogl niegdzie dostac gotowych.do tego drobne poprawki i malowanie wlasnie chyba 6 elementow.wzial 1400. o ile blacharka jest zrobiona cacy o tyle malowanie spieprzyl. jesli wiesz ze zrobi dobrze to cena nie jest najgorsza.
obczaj goscia moze juz cos komus robil mialbys porownanie... cena jest mysle dobra zalezy jak cena przeklada sie na prace czasem warto dolozyc i iec robote profi :)
dokladnie. nie probuj na sile oszczedzic te 300-400 zl(ja juz wiem ze zle zrobilem). jesli masz mozliwosc sprawdzic jak gosciu robi to obczaj i jesli jest dobry to uwazam ze warto za ta cene