PDA

Zobacz pełną wersję : Gwint mts

ambasador
28-04-13, 19:50
Koledzy potrzebuję wsparcia i pomocy, otóż kupiłem gwint używkę MTS-a vol 2. Nie mam kluczy do regulacji wysokości. I tu pojawia się prośba.
Czy ktoś kto posiada klucze do regulacji, mógłby mi je odrysować i wysłać skan w formacie 1:1 od góry i z boku.
W MTS-ie te klucze kosztują 45 zł za sztukę, na allegro znalazłem gościa ale ma tylko 1 rodzaj tego klucza, a do regulacji chyba potrzebne 2 jeden mniejszy drugi większy.

maciu$
28-04-13, 22:07
Bierz dużą żabę i tyle, jak myślisz, że ruszysz używany gwint który jest np. po zimie to możesz zapomnieć. Te wszystkie klucze do gwintów robią chyba z plasteliny, czy to MTS czy klucz z allegro.

Infi
30-04-13, 11:30
maciek nie przesadzaj, ja tam z kluczami nigdy nie mialem problemow, wygladaly jak nie uzywane, a ruszyc gwint na zdemontowanym to nie jest wyczyn. predzek to pierscienie regulacji sie pozrywaja niz cos z kluczem sie stanie

ambasador
01-05-13, 18:33
Dzięki dzięki koledzy, spróbowałbym najpierw kluczem, mam opcję zrobić je samemu ( koszt śmieszny) tylko potrzebuje wymiary. A regulacje gwintu należy robić na zdjętym, czy na samochodzie można ?

Infi
01-05-13, 18:35
no pewnie ze na samochodzie:) jaki bylby pozytek z gwinu jakbys musial go sciagac do regulacji:)

ambasador
01-05-13, 18:49
tak też myślałem ;p ale wszystko jest możliwe ;p