PDA

Zobacz pełną wersję : Demontaż podsufitki. Jak?

Matey
11-08-05, 18:33
Jak zdemontować podsufitke w Civicu 3D 92 rok ? Bo musze antene zalozyc i nie wiem jak sie do demontazu podsufitki zabrac :/

Schumacher
11-08-05, 20:07
odkrecic swiatelko, rączki od trzymania, bajery przeciwsloneczne,jak lusterko wylazi z podsufitówki to tez odkrecic, powycigac wszystkie korki z podsufitówki jak nie trzyma zaden plastik powinna juz spasc na glowe no chyba ze przyklejona to juz lipa....zadna filozfoia..

JAPAN
12-08-05, 09:38
Dzieki,mi rowniez sie przyda :grin:

michal750
12-08-05, 10:08
odkrecic swiatelko, rączki od trzymania, bajery przeciwsloneczne,jak lusterko wylazi z podsufitówki to tez odkrecic, powycigac wszystkie korki z podsufitówki jak nie trzyma zaden plastik powinna juz spasc na glowe no chyba ze przyklejona to juz lipa....zadna filozfoia..
Czy na pewno to takie proste? Nie potrzeba odkrecac plastikow ktore obudowuja okna i plastikow z przednich slupkow?

Schumacher
12-08-05, 10:43
no napisalem jesli nie trzyma je zaden plastik to powinna zejsc u mnie w concerto sa plastiki w kolo podsufitówki takze musialem wszystkie zdjac niewiem jak jest w civicu 5 gen
pozdro

michal750
12-08-05, 16:04
To w takim razie zapytam czy mozna zdjac podsufitke bez demontazu przyleglych do niej plastikow? Musze ja zdjac , bo ona powoduje u mnie najwiecej piskow i trzaskow :?