PDA

Zobacz pełn± wersję : Brak podgrzewania lusterek

honda2002
17-01-13, 20:54
Ostatnio zauwazylem ze z prawego lusterka snieg topnieje a z lewego nie i okazuje sie ze lewe poprostu nie jest podgrzewane.
Jaka moze byc przyczyna ? Moze jakis bezpiecznik sie przepalil ? gdzie szukac ewentualnie takich bezpiecznikow ?

kobert
08-11-15, 04:51
wygrzebalem cosik z przed dwoch lat bo temat dokladnie dotyczy mojego problemu, nie dziala mi ogrzewanie lusterka ani z prawej ani z lewej. Czy to mozliwe zeby w oryginale nie bylo grzania? U mnie jest taka akcja ze nie grzeje mi rowniez tylna szyba, ale juz doszedlem ze mam oberwane styki przy szybie i jak je przytknalem reka, to szyba zaczela ladnie grzac, wiec wiem juz ze musze to skleic odpowiednim klejem. Czy moze to byc powiazane ze jesli nie grzeje szyba, przez urwany styk, to w tym momencie lusterka tez nie beda grzaly?

genior
08-11-15, 07:04
a masz przycisk do wł±czania ogrzewania szyb? EDIT chodziło mi o przycisk ogrzewania lusterek oczywi¶cie :P

bunkerites
08-11-15, 07:45
Mi ukradli wkłady lusterek.Wsadzilem na szybkiego proste wkłady bez podgrzewania.Być może u ciebie byla podobna akcja...

kobert
08-11-15, 14:00
przycisk ogrzewania oczywiscie mam, nie wyobrazam sobie zeby go nie bylo:) moglo tak byc z tymi wkladami bo wydaja sie nie oryginalne. W zimie bedzie to upierdliwe

genior
08-11-15, 19:39
to dziwne, bo w sedanach fabrycznie nie było

chodziło mi o przycisk ogrzewania lusterek oczywi¶cie!

http://www.civicklub.pl/forum/showthread.php?60372-Zr%F3b-to-sam-spis-tre%B6ci-w-FAQ&p=1162686&viewfull=1#post1162686

kobert
08-11-15, 23:04
nie nie, jest tylko przycisk ogrzewania szyby, nie spotkalem sie jeszcze z oddzielnym przyciskiem do ogrz lusterek, myslalem ze o to pytasz. No i juz wszystko rozumiem po kliknieciu w link, ale skucha nie zrobili grzanych...