PDA

Zobacz pełną wersję : Gdzie przekaźnik klaksonu?

ochos
16-01-13, 14:33
Witam! Pytanie prozaiczne ale ważne.Gdzie dokładnie znajduje się przekaźnik klaksonu od Hani V gen. 1995r z SRS. Proszę jednak o bardzo ścisłą odpowiedź.Oczywiście zdjęcie mile widziane.Grzebie i znaleźć nie mogę a pogoda mroźna i taka pomoc była by mile widziana i oszczędziła czasu i być może grypy:) Dodam że przejrzałem tematy ale konkretnej nie znalazłem.

perla212267
16-01-13, 15:37
Przekaźnik będzie albo nie ja w d13b2 miałem ale jak robiłem MPI i kupiłem wiązkę z sedana z 92 to tam nie było. Jak ci nie działa sprawdź bezpiecznik po maską tylko w tej chwili nie mogę powiedzieć ci który to a jeśli chodzi o przekąźnik to jak jest zamontowany będzie przy skrzynce bezpieczników w kabinie z prawej strony taki czarny o bok wtyczki SRS.

zakit
16-01-13, 20:06
pamietam tylko ze jesli przekaznik jest, to jest to 4 pinowa kostka, z bodaj zielonym i niebiesko-bialym kablem.

sciagnij sobie manuala albo rozpiske wiazek elektrycznych, i tam bedzie na sto procent, bo sam dzieki temu znalazlem ten przekaznik.

pozdro

ochos
16-01-13, 21:29
Koledzy mili, potrzebna mi odpowiedź:) przekaźnik jest w tu... i ja mam wejść do auta tam zerknąć i powinien tam być.Proszę o taką odpowiedź.Dziękuję wszystkim co chcą mi pomóc bardzo serdecznie,jednak chcę ten przekaźnik zlokalizować, bo po przejrzeniu manuala wiem że musi być! I dlatego proszę o taką odpowiedź;)

Przekaźnik będzie albo nie ja w d13b2 miałem ale jak robiłem MPI i kupiłem wiązkę z sedana z 92 to tam nie było. Jak ci nie działa sprawdź bezpiecznik po maską tylko w tej chwili nie mogę powiedzieć ci który to a jeśli chodzi o przekąźnik to jak jest zamontowany będzie przy skrzynce bezpieczników w kabinie z prawej strony taki czarny o bok wtyczki SRS.
Z SRS jest przekaźnik i to nie ten o którym piszesz;(, bezpiecznik to pierwsza rzecz od której zacząłem sprawdzać:)

nike69
18-01-13, 00:15
no jak ja grzebalem w wiazce to wlasnie do tej czarnej kostki wchodzi kabel od klaksonu. niczego innego juz tam po drodze raczej nie ma.

ochos
19-01-13, 21:53
Zwracam honor,rzeczywiście jest miejsce na przekaźnik,po prostu go tam nie ma.Już go zdobyłem i muszę to uruchomić:)