Zobacz pełną wersję : CB radio M-tech Legend II.Opinie
donald1992
15-01-13, 20:07
Witam.
Mial moze ktos do czynienia z tym redyjkeim?
Cene ma dosyc atrakcyjna. Niby jest na plycie unidena.
Ma ktos moze to radio i moglby sie o nim wypowiedziec?
pozdrawiam
Z zewnątrz wygląda jak jakiś klon uniden 520 / president jonny I. Jeśli środek ma ten sam co uniden 520XL, to cena jest niezła. Moje skromne zdanie.
Tak naprawdę to president harry II clasic tyle że chinole troszkę gorsze filtry dali stąd cena i gorsze działanie
Osobiście polecam legenda III. Po testach (porównałem z harrym III) uważam je za rewelacyjne.
Miałem okazję przez krótki czas używać legendII. Nie mam z nim dobrych wspomnień, strasznie szumiał, w mieście trzeba było je bardzo skręcić żeby dało się coś w miarę normalnie usłyszeć.
Nie dawno miałem legenda II dobre radyjko zbudowane na podzespołach unident 520 radio jest super ale trzeba do niego równiez dobra antene cb zeby sumów nie zbierala. Radyjko polecam w 100%
W sumie poczytałem i zaciekawiło mnie radio LEGEND III . Fajnie by było jak by się wypowiedział jakiś użytkownik konkretnie tego modelu, albo ktoś kto pracuje w sklepie z CB ? Znacie, używacie ? I na jakiej antenie ??