PDA

Zobacz pełną wersję : pas przedni

Tomeszek
13-01-13, 12:20
witam krótkie pytanie czy pas przedni różni się pomiędzy sedanem a hb/cp w 5 genie?

Tomeszek
14-01-13, 11:51
up, pilne, nikt nie wie?

damian.n
14-01-13, 12:15
wydaje mi się, że tak, a jeżeli nikt nie jest pewny to idź po prostu do sklepu motoryzacyjnego lub zadzwoń i sprawdzą CI czy ten sam zamiennik jest czy inny

juszek
14-01-13, 18:33
chociaż sedan ma "całkiem inny" przód chyba tylko lampy są takie same , w sedanie maska jest dłuża, błotniki i kierunki i zderzak też jest inny . Więc pas też może sie różnić (może ale nie musi ). Najlepiej zrób tak jak Ci damian radzi :)
Chociaż po aukcjach z allegro niby jest to samo.

Tomeszek
14-01-13, 18:39
z tego co się dowiedziałem to pasy są różne (skądś musi wynikać różnica w dł maski np), ale o ile długość podłużnic jest ta sama to jest opcja wstawienia ryja z hb... włącznie z maską, błotnikami, zderzakiem
mam skasowany cały przód a dwa hb na części więc będę kombinował...

Cegła
14-01-13, 21:38
skoro pilne, to wystarczy poszukać http://www.civicklub.pl/forum/showthread.php?10080-Pas-przedni-coupe-92-95&highlight=przedni

Tomeszek
15-01-13, 11:55
czy ktoś wie w takim razie skąd bierze się różnica w ryju? jeśli pas przedni jest taki sam we szystkich wersjach to tylko błotniki maska, kierunki i zderzak są inne? jak się wstawi te rzeczy z hb to wszystko będzie grało? ktoś przerabiał temat?