PDA

Zobacz pełn± wersję : pod¶wietlenie schowka- pytanie

Luketti
26-10-07, 00:54
Witam,
Mam pro¶bę ostatnio znalazłem na forum jak zrobić pod¶wietlenie schowka w 5d
(zostawiłem sobie otwart± strokę w operze i... ni ma :/ )
opcja :szukaj: odpalona była i nie udało mi się odnaleĽć czy widzieli¶cie co¶ takiego ???
jeżeli tak to prosze o podlinkowanie :)
pozdrawiam
:afro:

r0b3rt
26-10-07, 10:57
http://www.civicklub.pl/fi/viewtopic.php?t=19590&highlight=schowek :zamkniety temat:

pawel_83
26-10-07, 11:25
Korzystajac z zalozonego tematu mam pytanie bo nigdzie tego konkretnie nikt nie napisal, mianowice co zrobic zeby lampka gasla po zamknieciu schowka ? jaki wylacznik zastosowac i jak go dopasowac ?

Luketti
26-10-07, 15:09
Dzieki :)
co prawda to czego szukałem to było co¶ w rodzaju fotostory z fajnym pomysłem wył±cznika ale ten tu też wystarczy... ( kwestia czy uda mi się gdzie tam doprowadzić pr±d ... )

do pawel_83
w tym linku na samym koncu jest zdjecie wł±cznika w fajnym miejscu schowanego...
innym włacznikiem zastosowanymw temacie którego szukałem był taki okr±gły przewiercony na drug± stronę i jak otwierałe¶ schowek to "uwalniałe¶" go i wł±czałe¶ ¶wiatełko :)

co do samego o¶wietlenia to tam był pomysł żeby zamontowac je od góry tak żeby nie było go widać po otwaciu schowka....

Gruszka
26-10-07, 15:47
Jesli chodzi Ci o podswietlenie schowka do 5D 95-00, to kup od wersji VTi. Koszt to jakies 30pln, przykrecasz w fabryczne otwory (ktore sa nad schowkiem po lewej), podpinasz 2 kabelki i gotowe.

Luketti
27-10-07, 01:21
szukałem ale nie udało mi się tego znaleĽć myslałem już nawet ze od rovera 400 bedzie tez chyba pasowac ale klopot ze znalezieniem tej czesci jest ...
dlatego kombinuje ze zrobieniem czegos na wł±sna rękę...

ps. wtedy za jednym zamachem można też pod¶wetlić ten schowek po lewo od kierownicy :)

Gruszka
27-10-07, 01:34
To kup w ASO. Tez 30pln. Tylko zarowke jeszcze bedziesz musial kupic.

PS.Slabo szukales, ludzie z forum sciagajacy VTi na czesci maja tego dostatek ;)