Zobacz pełną wersję : VIgen szpilka od koła jaka ?
Witam w wulkanizacji urwali mi szpilkę na szrotach w pobliżu nie mogę nigdzie dostać, ale znalazłem aukcję na allegro tylko nie wiem czy te szpilki będą pasować http://allegro.pl/honda-civic-accord-hr-v-cr-v-prelude-szpilka-oem-i2741296030.html.
Proszę o pomoc.
Było kazać im ją sprowadzać i płacić. Nie zostawiłbym tak tego. Buce sobie siurka powinni w te pneumatyki wsadzać - fizole bez szkoły.
Było kazać im ją sprowadzać i płacić. Nie zostawiłbym tak tego. Buce sobie siurka powinni w te pneumatyki wsadzać - fizole bez szkoły.
Dokładnie,
- klucz pneumatyczny fajna sprawa, tym bardziej w warsztacie - ale jak ktoś go nie umie ustawić na odpowiedni moment, robią się często problemy.. . - zmierz swoją ile ma mm, porównaj z nową i wsio - w hondach nie widziałem innego skoku i rozmiaru gwintu więc wielkiej filozofii raczej nie ma.
właśnie nie mogę zmierzyć bo nie będzie mnie w najbliższych dniach w domu i nie mam jak zmierzyć szpilki.
Jeśli ktoś orientuje cię czy te pasują na 100% do tego modelu to byłbym bardzo wdzięczny za pomoc.