Zobacz pełną wersję : Czy ktos zna wymiary schowka w podlokietniku w 5D?
chcilabym gdzies schowac sobie cb radio...i nie wiem czy sie zmiesci.
a moze ktos ma na sprzedaz podlokietnik (szary) w jakiejs okazyjnej cenie? :d
zależy jakie masz cb. Jeżeli najprostrzy model typu midlant alan 100/cobra/mk2 to wejdzie na skos, będzie trochę wystawać nad schowek, więc oparcia nie zamkniesz.
:szukaj: :szukaj: :szukaj:
http://www.civicklub.pl/fi/viewtopic.php?t=32249 - odnośnie zamontowania CB w hondzie
:szukaj: :szukaj: :szukaj:
http://www.civicklub.pl/fi/viewtopic.php?t=32249 - odnośnie zamontowania CB w hondzie
szukal, szukal, szukal, widzialem ten watek ;) ...natomiast odpowiedzi na moje pytanie w nim nie ma :(
zależy jakie masz cb. Jeżeli najprostrzy model typu midlant alan 100/cobra/mk2 to wejdzie na skos, będzie trochę wystawać nad schowek, więc oparcia nie zamkniesz.
radyjko to stabo 3500 xm, male, zgrabne... ;)
Jutro zmierze wymiary to ci podam. Pytanie tylko czy chcesz na stałe radyjko zamontować, czy przenośnie ?
na szybko powiem ci ze miesci sie wewnatrz pudelko od CD na dlugosci i na wyskosci pudelko CD + jakies 3 cm
jak by sie nie miescilo a chcialbys zamontowac na stale, to zawsze mozesz zdjac sam schowek i zostanie ci otwor w schowku, wyzezbisz cos i bedzie sie domykac
szukal, szukal, szukal, widzialem ten watek ;) ...natomiast odpowiedzi na moje pytanie w nim nie ma :(
to jak szukałeś i znalazłeś to czemu zakładasz nowy temat i robisz bałagan na forum
jest jeden temat o CB i jak ktoś nastepny bedize miał ten sam problem to znowu napisze nowy temat bo nie znajdzie Twojego tematu
Jutro zmierze wymiary to ci podam. Pytanie tylko czy chcesz na stałe radyjko zamontować, czy przenośnie ?
hmm..raczej na stale :) ...podciagne sobie jakos antene pod tapicerka, bo antena bedzie na tylnej klapie.
Wiec czekam na wymiary :)
a tak jak pisze qba1983 - cos zawsze mozna porzezbic zeby weszlo glebiej :)
[ Dodano: Czw 20 Wrz, 2007 ]
to jak szukałeś i znalazłeś to czemu zakładasz nowy temat i robisz bałagan na forum
jest jeden temat o CB i jak ktoś nastepny bedize miał ten sam problem to znowu napisze nowy temat bo nie znajdzie Twojego tematu
Moj watek nie jest o CB tylko o schowku i podlokietniku - dokadnie o jego wymiarach.
pozdrawiam
jacek
hmm..raczej na stale :) ...podciagne sobie jakos antene pod tapicerka, bo antena bedzie na tylnej klapie.
Wiec czekam na wymiary :)
a tak jak pisze qba1983 - cos zawsze mozna porzezbic zeby weszlo glebiej :)
no właśnie po to pytam, bo jak na stałe to możesz sobie kable pochować i zrobić dziurki w schowku na przewód od anteny i zasilania, wtedy nie będzie wystawać. Wymiary podam jutro, bo dopiero wieczorem będe jeździł Hondą.
A temat to faktycznie mogłeś podciągnąć pod CB bo jest o CB.
[ Dodano: Pon 24 Wrz, 2007 ]
Sorki, że tak długo:
http://images28.fotosik.pl/87/6bf5258bb128ff94.jpg (www.fotosik.pl)
Dla ułatwienia: szerokość 95 mm; długość 155 mm; przekątna 175 mm; głębokość 150 mm.
dziekuje bardzo za schemacik i wymiary :piwo2:
jesli montujesz krotka antetene wrzucaj ja na dach na tylnej klapie mocno obniza zasieg. sprawdzone, mierzone ;) chyba ze wywalasz bata ponad metr :) co do anten polecam krotkiego presidenta, slyszysz to co chcesz i calkiem czysty odbior :)
Na naszych civicach fajnie wygląda antena z gubą cewką i grubym batem postawiona tuż przed spryskiwaczem tylnej szyby. Miałem taką z chromowanym magnesem, ale nie zdjąłem raz na noc i mi zaj...bali. Do tej pory pamiętam, że wyglądała naprawdę super.
dzieki jeszcze raz za informacje :)
no na raize jest krotki...ale juz niedlugo sirio 145 :agent: