PDA

Zobacz pełną wersję : Czy ktos zna wymiary schowka w podlokietniku w 5D?

jatzek
18-09-07, 22:37
chcilabym gdzies schowac sobie cb radio...i nie wiem czy sie zmiesci.

a moze ktos ma na sprzedaz podlokietnik (szary) w jakiejs okazyjnej cenie? :d

Konrad84
19-09-07, 09:09
zależy jakie masz cb. Jeżeli najprostrzy model typu midlant alan 100/cobra/mk2 to wejdzie na skos, będzie trochę wystawać nad schowek, więc oparcia nie zamkniesz.

Civic '99
19-09-07, 11:07
:szukaj: :szukaj: :szukaj:

http://www.civicklub.pl/fi/viewtopic.php?t=32249 - odnośnie zamontowania CB w hondzie

jatzek
19-09-07, 21:34
:szukaj: :szukaj: :szukaj:

http://www.civicklub.pl/fi/viewtopic.php?t=32249 - odnośnie zamontowania CB w hondzie

szukal, szukal, szukal, widzialem ten watek ;) ...natomiast odpowiedzi na moje pytanie w nim nie ma :(

zależy jakie masz cb. Jeżeli najprostrzy model typu midlant alan 100/cobra/mk2 to wejdzie na skos, będzie trochę wystawać nad schowek, więc oparcia nie zamkniesz.

radyjko to stabo 3500 xm, male, zgrabne... ;)

Konrad84
19-09-07, 22:10
Jutro zmierze wymiary to ci podam. Pytanie tylko czy chcesz na stałe radyjko zamontować, czy przenośnie ?

qba1983
19-09-07, 22:32
na szybko powiem ci ze miesci sie wewnatrz pudelko od CD na dlugosci i na wyskosci pudelko CD + jakies 3 cm

jak by sie nie miescilo a chcialbys zamontowac na stale, to zawsze mozesz zdjac sam schowek i zostanie ci otwor w schowku, wyzezbisz cos i bedzie sie domykac

Civic '99
20-09-07, 09:15
szukal, szukal, szukal, widzialem ten watek ;) ...natomiast odpowiedzi na moje pytanie w nim nie ma :(

to jak szukałeś i znalazłeś to czemu zakładasz nowy temat i robisz bałagan na forum

jest jeden temat o CB i jak ktoś nastepny bedize miał ten sam problem to znowu napisze nowy temat bo nie znajdzie Twojego tematu

jatzek
20-09-07, 14:50
Jutro zmierze wymiary to ci podam. Pytanie tylko czy chcesz na stałe radyjko zamontować, czy przenośnie ?

hmm..raczej na stale :) ...podciagne sobie jakos antene pod tapicerka, bo antena bedzie na tylnej klapie.

Wiec czekam na wymiary :)

a tak jak pisze qba1983 - cos zawsze mozna porzezbic zeby weszlo glebiej :)

[ Dodano: Czw 20 Wrz, 2007 ]

to jak szukałeś i znalazłeś to czemu zakładasz nowy temat i robisz bałagan na forum
jest jeden temat o CB i jak ktoś nastepny bedize miał ten sam problem to znowu napisze nowy temat bo nie znajdzie Twojego tematu

Moj watek nie jest o CB tylko o schowku i podlokietniku - dokadnie o jego wymiarach.
pozdrawiam
jacek

Konrad84
20-09-07, 16:49
hmm..raczej na stale :) ...podciagne sobie jakos antene pod tapicerka, bo antena bedzie na tylnej klapie.

Wiec czekam na wymiary :)

a tak jak pisze qba1983 - cos zawsze mozna porzezbic zeby weszlo glebiej :)

no właśnie po to pytam, bo jak na stałe to możesz sobie kable pochować i zrobić dziurki w schowku na przewód od anteny i zasilania, wtedy nie będzie wystawać. Wymiary podam jutro, bo dopiero wieczorem będe jeździł Hondą.

A temat to faktycznie mogłeś podciągnąć pod CB bo jest o CB.

[ Dodano: Pon 24 Wrz, 2007 ]
Sorki, że tak długo:
http://images28.fotosik.pl/87/6bf5258bb128ff94.jpg (www.fotosik.pl)

Dla ułatwienia: szerokość 95 mm; długość 155 mm; przekątna 175 mm; głębokość 150 mm.

jatzek
24-09-07, 10:24
dziekuje bardzo za schemacik i wymiary :piwo2:

KiTT
24-09-07, 23:55
jesli montujesz krotka antetene wrzucaj ja na dach na tylnej klapie mocno obniza zasieg. sprawdzone, mierzone ;) chyba ze wywalasz bata ponad metr :) co do anten polecam krotkiego presidenta, slyszysz to co chcesz i calkiem czysty odbior :)

Konrad84
25-09-07, 09:01
Na naszych civicach fajnie wygląda antena z gubą cewką i grubym batem postawiona tuż przed spryskiwaczem tylnej szyby. Miałem taką z chromowanym magnesem, ale nie zdjąłem raz na noc i mi zaj...bali. Do tej pory pamiętam, że wyglądała naprawdę super.

jatzek
25-09-07, 09:41
dzieki jeszcze raz za informacje :)
no na raize jest krotki...ale juz niedlugo sirio 145 :agent: