Zobacz pełną wersję : Civic d15b2
Sebastiano89
15-09-07, 17:48
Czesc na początku chciałem się przywitac ponieważ jest to mój pierwszy post.
A teraz do sedna: Chciałem zapytac czy jest sens szukania Hondy Civic 5g z silnikiem d15b2 do 6000 zł ?? Jest szansa na to że da się w tak małej sumie znaleźc niezajeżdzone auto w dobrym stanie ??
Dziękuje za ewentualne odpowiedzi
skolopendra
15-09-07, 17:50
niezajeżdzone auto w dobrym stanie ??
jest
na zachodzie ;)
małe szanse. ja kupiłem za 5,5tyś plus opłaty i wiem ze zrobiłem błąd. gdybym miał szukać znowu 5gen to z kwotą od 9tys
eee... pewnie ze sie da, ja za 7 trafilem w zeszlym roku... pierwszy ktory ogladalem :aloha: i nie narzekam... i nie b2 tylko b7 :)
ja tez kupilez hanie d15b2 z zachodu za 5 tys i zalowalem jak cholera,moglem dozbierac i kupic cos lepszego.w silnik wlozylem prawie tys plnow,a i tak za miesias zdechl i musialem kupic nawy i znow w niego wlozylem 600 zl, troche mniej bo poprzekladalem nowe czesci z padnietego silnika.auto kupilem z JAWORA od handlarza co sprowadza z nienczech.NIE POLECAM z tamtad kupowac aut,ja sie dowiedzialem po fakcie :/
pamietaj zanim kupisz za niska cene to dobrze go obejzyj :aloha:
Sebastiano89
16-09-07, 10:45
Dzięki za rady. Będę szukał w tej cenie, biorę ze sobą dobrego mechanika na oględziny a jak nic nie znajdę to będę musiał kupic coś innego :/
Pozdrawiam
Kumpel kupił w maju sedana od sąsiada za 6 tys. Krajowy od 1 właściciela. Niby auto nie zajechane, chociaż z gazem, ale pare rzeczy musiał wymienić: padł mu aparat zapłonowy, kable, świece, tarcze + klocki, generalnie włożył ponad 1500 do teraz, a jeszcze opony do wymiany, nadkola przegniwają. Ale gdyby kupił za 9 tys. auto, to nie znaczy, że nie musiałby wkładać. Tak więc wszystko się o stan rozchodzi.
Czesc na początku chciałem się przywitac ponieważ jest to mój pierwszy post.
A teraz do sedna: Chciałem zapytac czy jest sens szukania Hondy Civic 5g z silnikiem d15b2 do 6000 zł ?? Jest szansa na to że da się w tak małej sumie znaleźc niezajeżdzone auto w dobrym stanie ??
Dziękuje za ewentualne odpowiedzi
aco to za temat na dzial techniczny???????????????????????????????????????? ??
witamy sie też nie w tym watku...
polecam kilka chwil spokoju i opcje :szukaj:
zamykam
ps. jest taki sens... nawet mozesz znalezc b7 w eh2 - problem w tym ze nie jest to czeste....