PDA

Zobacz pełną wersję : Tłumik końcowy D15B2

Razye
18-08-12, 21:10
Witam, jako iż nie wiem czy to dobre miejsce na założenie takiego tematu proszę moderatorów gdyby coś było źle o przeniesienie go do właściwego działu aczkolwiek wydaje mi się że to jest dobre miejsce :D Moje autko to Civic EG4 D15B2 seria z 92roku, od tego roku zacząłem pracować więc mogę pozwolić sobie na kupno nowych bajerów i tu zaczyna się problem. 10 września mam zamiar zamówić sobie zestaw dolotowy simota z filtrem stożkowym oraz jakiś tłumik tylko nie wiem jaki... Poszukuje czegoś do 300zł, najlepiej z dźwiękiem basowym/sportowym ale żeby można było spokojnie pogadać w środku i żeby głowa nie bolała podczas jazdy z huku :) Po prostu szukam czegoś co zmieni mój oemowy dźwięk na bardziej sportowy a zarazem będzie miło go posłuchać a nie żeby włączały się alarmy innych aut na parkingu kiedy będę zajeżdzał :)

P.S Nie wiem czy ta informacja coś zmieni ale jak już kupować coś to z głową dlatego napiszę że nie mam katalizatora, gdyż wyciąłem i wstawiłem strumienice.

Inside4
18-08-12, 21:22
Napisz do Saiti lub luknij tu:http://www.civicklub.pl/forum/showthread.php?150618-T%B3umiki-OEM-LOOK-!!-Ciche-Custom-T%B3umik-kwas%F3wka-Nierdzewka-Rury-Kolanka