Zobacz pełną wersję : KYB GAZOWE TYLNE (ej9)
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=228705638 zamowiłem amorki te co w linku, bo juz stare praktycznie nic nie tłumiły (9% lewy i 13% prawy). I moje pytanie brzmi czy dobrze zrobilem, ze właśnie te zamowiłem. Ponoc KYB sa jedne z lepszych. Nawet kumpel mechanik mi polecal wlaśnie KYB. Myślałem tez o MONROE ale mi odradzał. Z góry dzieki za obiektywne odpowiedzi. Pozdro.
skolopendra
30-08-07, 16:44
Ponoc KYB sa jedne z lepszych.
tak są .lecz masz spore prawdopodobieństwo trafić na podróby
..................................a wtedy :/
zamowiłem amorki te co w link
I moje pytanie brzmi czy dobrze zrobilem,przekonasz sie bo w sumie to po fakcie jest.KYB to dobry wybor
jutro odbieram samochod z warsztatu noi sie przekonam na wlasnej skorze :)
Kapitan Zbik
31-08-07, 13:20
kupiłem takie same ze 3 miesiące temu, też na allegro, za podobną cenę.
przy okazji wymieniłem też tuleje wahacza dolnego więc tak naprawdę nie wiem co bardziej pomogło. w każdym razie już nie łupie na dziurach a dodatkowo mam wrażenie że wraz z upływem czasu jakby się nieco "ułożyły" i tłumią nieco lepiej niż zaraz po założeniu.
dużą różnicę odczułem po wymianie gdy miałem gwałtowne hamowanie (zagapiłem się podczas jazdy a gościu przede mną się zatrzymał) - z nowymi amorami tył samochodu jest teraz jakby "przyklejony" do asfaltu i auto hamuje znacznie lepiej.