PDA

Zobacz pełną wersję : Deska z anglika->Vgen

PMX
24-08-07, 19:06
Ano witam ;]

Zagwozdka jak w temacie... interesuje mnie czy deska z 5d/aero (czy tez Rovera 400) podejdzie bez wiekszych problemow do Cifa V gen??
Widzial ktos kiedys gdzies takie cos?? :D

nie pytajcie dlaczego ;p
pozdrawiam

Nowy Kubi
02-09-07, 18:28
Nie odpowiem Ci czy pasuje w mocowania, być może pasuje albo da się dopasować (skoro deskę z ITRa się włożyło...) ale jest kilka problemów:

1. Jak przełożysz deskę to musisz przełożyć całe sterowanie i tak:
- zegary - Twoje będą średnio pasować, więc trzeba rzebić w elektryce żeby ruszyły te z anglika
- nawiewy/klima - w Vgen są przyciski a w angliku pokrętła, nie wiem czy tak ten angielki panel da się połączyć do Vgenowej elektryki

2. Z boczkami drzwi niekoniecznie będzie pasować bo Vgen ma płaszczyznę schowka prostą a anglik wklęsłą i boczne profile się raczej różnią

3. Musisz to wszystko co wymieniłem wcześniej mieć, aby podłączyć, sama deska nie wystarczy.

IMHO jak chcesz mieć limo to lepiej zmienić na 5d. A tak już poza konkursem, ta w Vgen podoba mi się bardziej ;)

maniak2007
06-11-07, 16:10
Witam.A mianowicie mam pytanie czy bedzie pasowac deska rozdzielcza z coupe Vgen do Hb Vgen. Bo wydaje mi sie ze jest troche szersza ale nie jestem pewnien wiec Pytam ;) z Gory dzieki.

pozdrawiam.

Octane
06-11-07, 18:08
we wszystkivh wersjach 5 gen deski sa takie same wiec bedzie pasowala

maniak2007
06-11-07, 18:19
we wszystkivh wersjach 5 gen deski sa takie same wiec bedzie pasowala

dzieki stary. :agent:

pozdrawiam