PDA

Zobacz pełn± wersję : pytanie o wahacz poprzeczny dolny

bstwojtek
06-06-12, 20:42
witam jest pytanko czy ten http://moto.allegro.pl/wahacz-tylny-honda-civic-ec-ed-ee-87-91-nowy-i2338852578.html wahacz poprzeczny będzie pasował do naszej budy? czy może lepiej kupić tuleje i wymienić ? ma kto¶ namiary na jaki¶ sklep internetowy bo nie mogę nigdzie tego się doszukać a ten z allegro to chyba jaki¶ szajs.

MadSkillz84
06-06-12, 22:03
Do wahacza który teraz masz i chcesz wymienić kup tuleje w aso,albo jakie¶ dobre z poliuretanu,bo w tych zamiennikach to blacha cienka jak na rynne.

bstwojtek
06-06-12, 22:54
a jaka cena takich tuleji w aso? orientuje się kto¶?

martin1988
07-06-12, 00:42
Masz podane w tytule aukcji modele nadwozia, do których będzie pasować, więc nie podejdzie... Tak jak napisał kolega MadSkillz84, lepiej zainwestować w OEM tuleje, albo naprawdę dobre zamienniki. W tych wahaczach-zamiennikach blacha wygnie się przy pierwszych kilku większych dołkach :/ Je¶li chodzi o OEM'owe tuleje, to możesz zajrzeć do sklepu, którego reklama wy¶wietla się na forum, bo u nich można spytać i zamówić :)
Pozdrawiam

wojti
07-06-12, 13:34
Do wahacza który teraz masz i chcesz wymienić kup tuleje w aso,albo jakie¶ dobre z poliuretanu,bo w tych zamiennikach to blacha cienka jak na rynne.

ja osobi¶cie na ten wahacz kupiłem tuleje pod amorek oem a skrajne tulejki kupiłem z TedGum-a. S± tak samo wzmocnione jak oem, jeżdże 2 lata i nie mam żadnych problemów. Polecam osobi¶cie jako zamiennik, niekoniecznie oem

bstwojtek
07-06-12, 16:13
dzięki panowie jednak kupię tylko tuleje

zdz007
15-06-12, 09:54
Wczoraj odebrałem samochód od mechanika i zeszło nim 2 czy 3 godziny. Wymieniłem dwa cukierki z tyłu i jeszcze piastę oraz łożysko przód . Jestem bardzo zadowolony z tego zabiegu ;) bardzo dużo to daje w zawieszeniu;)