PDA

Zobacz pełną wersję : stickery JDM ??? skąd można zdobyc

roy_21
22-07-07, 00:26
Niewiem czy w dobrej kategorii umiescilem temat, jak cos to sorry i prosze o przeniesienie, a zatem tak jak w temacie, skad mozna zdobyc takowe stickery np: trojkatna wlepke "ADVAN get a step ahead" lub inne tego typu. Szukalem na civikklubie ale nie znalazlem, szukalem na allegro a tam tylko jakies smieszne nalepki "dziury po kulach" ;) , w googlu szukalem, wyskoczyly mi strony typu "japanese riders" ale byly juz "przeterminowane". Wiec jak ktos wie skad zdobyc te nalepki to naprawde bylbym wdzieczny. Z gory wielkie dzieki :afro:

sunnboy
22-07-07, 11:51
passwordjdm.pl
jdm.option.pl

Jaxpl
22-07-07, 12:30
jdm.option.pl

Z ciekawości wszedłem na tą stronę i oto, co zobaczyłem:

"...Produkujemy przede wszystkim meble kuchenne, biurowe i wypoczynkowe na rynek krajowy i eksport. Nowym produktem są drzwi wewnętrzne. W miarę zapotrzebowania rynku możemy wykonać inne meble lub przystąpić do kooperacji z innymi firmami w zakresie produkcji elementów mebli lub operacji na maszynach..."

Oni naprawdę robią nalepki?

grafix
22-07-07, 13:19
ZIOOOMMM http://www.jdm-option.pl

roy_21
22-07-07, 21:31
dzieki za stronki, teraz wreszcie bede mogl nabyc te nalepki :aloha: ........a jak wszedlem na jedna z nich z tymi meblami to zrobilem taka mine jak w tej reklamie danona, gdzie jogurt jest chyba po 99 groszy hehehehehe :aloha:

Bono
22-07-07, 21:52
ja brałem od użytkownika Pit z hondagdansk, polecam kolege