kurzajX
06-04-12, 10:44
Witam!!!
Jestem od niedawna szczęśliwym posiadaczem cifa 7gen. Chcę zamontować jakiś dobry zestawik grający ale nie wiem jaki.... Tyle tego jest na rynku że dla osoby która za bardzo się w tym temacie nie orientuje jest problem cokolwiek wybrać. Więc do rzeczy co byście mi polecili na początek? Aktualnie jest sama seria radio + głośniki przód i tył. Budżet jakieś 1500zł.
Na początek jakie radio? Kumpel ma w swoim aucie coś takiego SONY CDX-GT550UI i mówi że jest zadowolony. Głośniki na przód to rozumiem że jakieś 16" a co do reszty to nie mam pojęcia.
Opcja "szukaj" wykorzystana ale nic konkretnego nie znalazłem...
Pozdrawiam :)
edit:
proponuje coś takiego
radio:
SONY CDX-GT550UI
Pioneer DEH-2400UB
głośniki przód
HERTZ DSK-165
wzmacniacz
nie mam pojęcia, może jakiś peiying
skrzynia.... liczę na waszą pomoc ;p
Jestem od niedawna szczęśliwym posiadaczem cifa 7gen. Chcę zamontować jakiś dobry zestawik grający ale nie wiem jaki.... Tyle tego jest na rynku że dla osoby która za bardzo się w tym temacie nie orientuje jest problem cokolwiek wybrać. Więc do rzeczy co byście mi polecili na początek? Aktualnie jest sama seria radio + głośniki przód i tył. Budżet jakieś 1500zł.
Na początek jakie radio? Kumpel ma w swoim aucie coś takiego SONY CDX-GT550UI i mówi że jest zadowolony. Głośniki na przód to rozumiem że jakieś 16" a co do reszty to nie mam pojęcia.
Opcja "szukaj" wykorzystana ale nic konkretnego nie znalazłem...
Pozdrawiam :)
edit:
proponuje coś takiego
radio:
SONY CDX-GT550UI
Pioneer DEH-2400UB
głośniki przód
HERTZ DSK-165
wzmacniacz
nie mam pojęcia, może jakiś peiying
skrzynia.... liczę na waszą pomoc ;p